BOZÓT

Sorosék betiltatnák a Nemzeti Konzultációt: Bírósággal akarják bezúzatni a kérdőíveket!

Jogászok sorát küldi hadba Soros György érdekében az általa pénzelt, Magyarországot már nem először támadó szervezet, a Helsinki Bizottság. A cél a Nemzeti Konzultáció ellehetetlenítése.
  • Szerző: Ripost


A Nemzeti Konzultáció valamennyi kérdőívének bezúzatását és a kormányzati akció honlapjának lekapcsolását is követeli személyiségi jogaik(!) állítólagos megsértése miatt a Helsinki Bizottság – értesült a Magyar Idők.

Jogászok hadát állították csatasorba, mert  nem tetszik nekik a Nemzeti Konzultáció ötödik pontja, miszerint

„Soros György azt is el akarja érni, hogy a migránsok enyhébb büntetést kapjanak az általuk elkövetett bűncselekményekért”,

illetve hogy

„Soros György jelentős összegekkel támogat olyan szervezeteket, amelyek segítik a bevándorlást és védik a törvénytelenségeket elkövető bevándorlókat”.

Migráns vagy menekült, ez a lényeg?

Jogászi csűrés-csavarással azt akarják bebizonyítani, hogy mindez nem egészen, vagy csak "félig-meddig" van így. A lényegről próbálják elterelni a figyelmet,  miközben azon lovagolnak, hogy mi a helyes szóhasználat, a migráns vagy a menekült.

A Helsinki Bizottság korábban arról vált nevezetessé, hogy két, Szerbiába visszaküldött illegális bangladesi migráns,  Ali Ahmed és Iliasz Iliasz nevében beperelte Magyarországot, illetve hogy mindent megtesz a röszkei kerítés ellen irányuló lázadás szításával és szervezésével, sőt terrorcselekményekkel megvádolt  Ahmed H. kiszabadításáért.

Az elérhető adatbázis szerint a Helsinki Bizottság már 2015-ben 824 700 dollárt kapott Soros György különböző szervezeteitől. Ez volt az az év, amikor Sorosék megháromszorozták a rájuk költött pénzt, nyilvánvalóan a migránsüggyel összefüggésben.

A Helsinki Bizottság egyértelmű célja most a Nemzeti Konzultáció ellehetetlenítése, a kérdőívek bíróság általi bezúzatása.

Keresetlevelükben  a Nemzeti Konzultáció valamennyi kérdőívének bezúzatása mellett a kormányzati akció honlapjának lekapcsolását is követelik személyiségi jogaik(!) állítólagos megsértése miatt.

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?