NÍNÓ

So­rok­sári gyil­kos­ság: ki­bo­rult a zsa­ruk miatt a meg­gyil­kolt nő férje

Kar­dosné Gyu­rik Krisz­tina férje fel­há­bo­ro­dott, ami­ért évek óta a saj­tó­ból kell ér­te­sül­nie az ügy min­den fej­le­mé­nyé­ről.

Felháborodott Kardos Lajos, amiért évek óta a sajtóból értesül meggyilkolt felesége ügyének részleteiről.

Fotó: Facebook
EZT OLVASTAD MÁR?

A férfit nem érte meglepetésként, hogy kiderült, mégsem az a férfi ölte meg Krisztinát, akinek a volt barátnője nemrégiben jelentkezett a médiában, ám az zavarja, hogy az ügy fejleményeiről nem első kézből értesítik őt.

"Egyszerűen nem értem, hogy a rendőrség miért nem Kriszti édesanyját vagy engem értesít először, miért az internetről kell megtudnunk, hogy megtalálták vagy sem a feleségem gyilkosát. Talán annál többet érdemelnénk, mint hogy kiszivárogtatott információkból kelljen tájékozódnunk" – mondta el a Blikknek Krisztina férje, Kardos Lajos.

A férfi nem kudarcként éli meg, hogy nem a megnevezett személy az elkövető, véleménye szerint ez csak egy lehetőség volt, amelynek 50 százalék esélyt adott.

Egyszer úgyis megtalálják a feleségem gyilkosát! 

A lehetséges elkövetőről vagy szemtanúkról készült kamerafelvételeket is csak évekkel a gyilkosság után mutatta be a rendőrség, eredményt azonban ez sem hozott ez idáig.