LOVE

Tel­jes ti­tok­ban há­za­so­dott meg a fi­a­tal sztár­pár, ki­szi­vár­gott a videó

A hol­ly­woodi álom­pár már más­fél éve jegy­ben járt, most vi­szont fog­ták ma­gu­kat és ti­tok­ban össze­há­za­sod­tak Las Ve­gas­ban.
  • Szerző: Ripost

Összeházasodott a Trónok harcának Sansa Starkját alakító Sophie Turner és Joe Jonas. A pár egy Las Vegasban tartott meglepetés esküvőn kelt egybe – adta hírül a Daily Mail.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 23 éves brit színésznő és a Jonas Brothersből ismert 29 éves amerikai színész-énekes még 2017 októberében jelentette be, hogy eljegyezték egymást. Esküvőjükről elsőként a népszerű lemezlovas, Diplo adott hírt, az Instagram-sztorijában.

A hírek szerint Turner és Jonas a csütörtöki Billboard Music Awards zenei díjkiosztó után azonnal egy közeli kápolnába sietett, hogy kimondja a boldogító igent. A díjkiosztón a vőlegény a testvéreivel lépett fel, míg Turner volt az egyik házigazda.

Az esküvőt egy Elvis-hasonmás vezette, a lagzin pedig a pár rokonai, barátai és a díjkiosztó több vendége is részt vettek. A friss házasok a ceremónia után egy ötvenes évekbeli rózsaszín Cadillackel fotózkodtak, majd még az esküvői ruhájukban beugrottak hoteljük jacuzzijába.

Korábban arról szóltak a hírek, hogy Turner és Jonas Franciaországban házasodnak össze, arról pedig egyelőre nem tudni, hogy később tartanak-e nagyobb lagzit is.

A színésznő tanúja egyébként a 36 éves Priyanka Chopra volt, aki Joe Jonas öccsének, a 26 éves Nicknek a felesége. Ők decemberben sokkal nagyobb lagzit csaptak, négy napon át ünnepelték házasságukat Indiában. Majd Amerikában is összeházasodtak utána.

Eközben a címlapon