HŰHA

Som Lajos vég­aka­rata: bi­zarr dol­got ha­gyott lá­nyára a ze­nész

Vajon tel­je­sül­het a Pi­ra­mis együt­tes ala­pí­tó­já­nak utolsó kí­ván­sága?

Miközben a család azon veszekszik, hogy hol és milyen temetést kapjon Som Lajos, kiderült: a Piramis frontembere nem mindennapi örökséget hagy lányára!

Az október végén elhunyt zenésznek életében dédelgetett álma volt, hogy a halála után kivágják a hátán található óriási főnixmadár-tetoválást, kipreparálják, és bekeretezve a lányának, Nikolettnek adják. 

EZT OLVASTAD MÁR?

November 17-én helyezik végső nyugalomra a Farkasréti temetőben Som Lajost, aki nem sokkal 70. születésnapja után hunyt el a budapesti Péterfy Sándor Utcai Kórház belgyógyászatán.

A megtudta: a Piramis frontemberének rendhagyó végakarata volt.

Som Lajos még életében többször hangoztatta végakaratát, miszerint azt akarja, hogy kapja meg halála után lánya, Nikolett a hátából kivágott tetoválását.

Idén májusban, amikor a munkatársa Som otthonában járt, szóba került a tetoválás kérdése, amit a Piramis együttes alapítója lapunknak is megerősített.

Eközben a címlapon

„Szép lenne, ha a halálom után Nikire maradna a tetoválásom, ami gyakorlatilag a lényem egyik része” – mondta munkatársunknak a zenész, aki akkor talán nem is sejtette, milyen hamar eljön az a pillanat, hogy a családnak valóban erről kell gondolkodnia.

A furcsa örökség további részleteiről a napilap keddi számában olvashatsz!