INSIDER

Sok­kot ka­pott a kisfiú, nem elő­ször tá­ma­dott a bu­da­pesti rém

A tet­tes min­den ok nél­kül ütötte meg a kisfiút, aki­nek fel­duz­zadt az arca és azóta is fáj a füle.
  • Szerző: Ripost

Sokkos állapotba került az a kisfiú, akit szerda délután egy ismeretlen férfi ütött arcon az egyik budapesti bevásárlóközpont mozgólépcsőjén.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 10 éves Laci testvérével, a 14 éves Lillával tartott az anyukájukhoz, amikor a semmiből melléjük lépett egy idegen, majd lekevert egyet a fiúnak. A gyermek édesanyja, K.-né S. Mária szerint fia semmi rosszat nem tett.

"Az egyik boltnál vártam a gyerekeimet, amikor a lányom őrjöngve, sírva hívott fel, hogy megütötték a testvérét. Mint egy őrült, úgy rohantam eléjük, de a támadónak már hűlt helye volt" – kezdte a Blikknek az anyuka. Laci remegett, sírt, a többi vásárló vigasztalta. A szemtanúk elmondása szerint a pofonnak nem volt előzménye. A lány  utánaeredt a támadónak, készített egy videófelvételt és több fotót is!

Mária elmondta: szólt a biztonsági őröknek is, de a pofozkodót nem találták meg.

"A gyerekeim nehezen dolgozzák fel a történteket, ráadásul többen is megkerestek azzal, hogy felismerik a férfit. Úgy tűnik, nem először támadt másokra: egy fiatal lány arról számolt be, hogy a 4-6-os villamoson kapta el a karját, egy másik hölgy szerint a barátját ütötte meg a 3-as metrón" – fakadt ki az anyuka, aki az eset után orvoshoz vitte fiát, mivel az arca hatalmasra duzzadt, a füle pedig azóta is fáj.

Mária feljelentést tett a rendőrségen, ahol könnyű testi sértés gyanúja miatt el is rendelték a nyomozást ismeretlen tettes ellen. A portál információ szerint a tettes a körözés kiadása után nem sokkal besétált a rendőrségre: éppen akkor, amikor az anyuka és a megtámadott fiú is ott voltak.

Eközben a címlapon