TESTFACTOR

Sok­ko­lóan néz­nek ki a szu­per­sztá­rok smink nél­kül - ezt lát­nod kell!

Egé­szen meg­döb­bentő fo­tó­kat mu­ta­tunk most neked.

Pontosan tudjuk, hogy egy jó smink, egy látványos megvilágítás elképesztően sokat tud dobni az ember külsején. Mégis hajlamosak vagyunk kishitűek lenni, ha magunkról van szó, és hajlamosak vagyunk azt gondolni, a sztárok a hétköznapokon is lenyűgözően néznek ki. A fotók közül, amiket most mutatunk, akad néhány egészen sokkoló. És nem azért, mert annyira csúnya vagy kiábrándító lenne egyik-másik sztár. Sokkal inkább azért, mert simán elmennél mellette az utcán...

1. Sharon Stone

Ez a mosolygós nő nem más, mint a szexszimbólum, akiről el sem tudnánk képzelni, hogy egy teljesen átlagos külsővel töltse a szerda délutánt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

2. Cindy Crawford

Bár a fények és árnyékok játéka külön feldobja a képet, még így is látszik, hogy a gyönyörű topmodell bizony egyáltalán nem tökéletes.

3. Jennifer Lopez

Mégis melyikünk az, aki remekül néz ki, amikor éppen álmos, nyúzott és fáradt? Jennifer Lopez így sem panaszkodhat, de hogy nem olyan, mint a klipekben megszokhattuk, az biztos.

4. Drew Barrymore

Igaza van a színésznőnek: a strandon és a ragyogó napsütésben egyáltalán semmi helye nincs a sminknek. És láthatóan jól is érzi magát nélküle.

5.  Cameron Diaz

A sztár nemhogy nem szégyelli, milyen az arca a valóságban, de még azt is szívesen megmutatja, mekkora különbséget tud jelenteni egy szuperré kreált fotóhoz képest egy sima hétköznap.

Távolról sincs vége! LAPOZZ!