NAPI UFÓ

Sok­koló videó: haj­me­resztő dolog szállt elő egy vi­har­fel­hő­ből

Újabb el­ké­pesztő vi­de­ó­val ruk­kolt elő az egyik leg­is­mer­tebb szen­zá­ció­haj­hász Yo­uTube-csa­torna, ami ál­lí­tá­suk sze­rint ez­út­tal Auszt­rá­li­á­ban ké­szült.

Állítólag 2018. áprilisában vették fel a tengerpartról, amint egy felhőből egy UFO-anyahajó lebegett elő az óceán felett. Nehéz elhinni, hogy például az ausztrál hadsereg radarjain nem bukkant fel a jókora tárgy, vagy nem szúrta ki más is...

A videót ide kattintva nézheted meg! Döntsd el magad, hogy valódi-e, vagy csak kamu

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Gondolj bele: A Föld olyan nagy és annyi olyan hely van, ahol a mai napig a madár sem jár, hogy akár egy nagyobb űrhajó is minden gond nélkül észrevétlenül leszállhatna. Ausztrália például tökéletes hely nyaralni vágyó földönkívüliek számára. Bár a kontinens nem egy UFO-átjáróház, mégis elég gyakran sikerül az éles szemű UFO-vadászoknak valami érdekeset levideózniuk. Példának okáért a hőkamerás UFO-vadászat is tőlük ered. Ráadásul elég jó találati aránnyal használják a technikát.

A mellékelt videó azonban inkább tűnik 3D-s videószerkesztővel előállított felvételnek, viszont nagyon látványos... Ellenben ha mégis valódi, akkor bizony nagy bajban vagyunk.