KÜLFÖLD

Ré­szeg be­ván­dor­lók agyba-főbe ver­tek egy busz­so­főrt

A 62 éves német sofőr tel­je­sen jo­go­san járt el, ami­kor meg­til­totta a ré­szeg mig­rán­sok fel­szál­lá­sát. Azzal az ag­resszi­ó­val azon­ban, ami ez­után kö­vet­ke­zett, még a ve­zető sem szá­molt.
  • Szerző: WM

Döbbenetes támadás ért egy 62 éves buszsofőrt a németországi Soest közelében. Az egyik helyi járatra két részeg migráns akart felszállni, a vezető azonban ezt nem engedte. A helyi rendőrség közlése szerint az egyik férfi már napközben is zaklatta a sofőrt, estére azonban már le is itta magát. Az elutasítást nem vette jó néven a két támadó, szinte azonnal verni kezdték a sofőrt.

Képünk illusztráció. Fotó: youtube
Képünk illusztráció. Fotó: youtube
Fotó: Keller Mátyás
EZEKET OLVASTAD MÁR?
A 37 éves marokkói bevándorló és a meg nem nevezett társa egy megtöltött PET-palackkal ütötték a 62 éves férfi fejét. 

A busz előtt verekedés tört ki a felek között, minek következtében a sofőr a földre esett, és megsérült. Az áldozatot kórházba szállították, míg a marokkói migránst a helyszínen igazoltatták. Az eljárás során a férfi nem működött együtt a rendőrökkel, ezért őrizetbe vették, társa még azelőtt elmenekült, hogy a járőrök a helyszínre érkeztek volna. 

Egy német lap arról ír, hogy az eset kísértetiesen hasonlít egy pár nappal korábbi möhnesee-i esetre, ahol két részeg algériai migráns randalírozott az egyik helyi járaton.