NÍNÓ

Sokk a te­me­tő­ben, hi­he­tet­len, mit rej­tett a bu­da­pesti sír­ásó szek­ré­nye

A rend­őrök talán maguk sem hit­tek a sze­mük­nek!
  • Szerző: Doris

Két és fél ezer adagnak megfelelő kábítószergyanús anyagot foglaltak le és több millió forintot találtak a rendőrök egy budapesti sírásónál, a pénz egy részét a temetőben őrizgette a férfi - írta a police.hu.

A XVIII. kerületi rendőrkapitányság kábítószer-terjesztés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított egy pestszentlőrinci férfi, a 49 éves K. L. ellen. A férfi, nevezetesen K.László XVIII. kerületi lakásán január 18-án házkutatást tartottak a nyomozók, és lefoglaltak 2500 adag kábítószergyanús anyagot, 154 tablettát, növényőrlőket és mérleget. Az 1608 gramm növényi származékot, a 791 gramm fehér port és a tablettákat szakértő vizsgálja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ám ez még nem minden! Az egyik fővárosi temetőben dolgozó, 49 éves férfi ottani öltözőszekrényéből három és fél millió, az otthonából pedig több mint négymillió forint került elő.

K. Lászlót - akit a házkutatással egy időben a munkahelyén fogtak el - őrizetbe vették, gyanúsítottként hallgatták ki és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.