TÜZELŐÁLLÁS

Shane Tusup fü­tyült az egy éve meg­tett ígé­re­te­ire

2018. ja­nuár 11-én ma­gya­rul fo­gad­ko­zott az ame­ri­kai, ebből vi­szont nem sok min­den va­ló­sult meg. Még a gye­re­kek­nek is hátat for­dí­tott.
  • Szerző: RIPOST

Shane Tusup napra pontosan egy évvel ezelőtt kért megható módon bocsánatot Hosszú Katinkától: az amerikai úszóedző az Év sportolója gálán könnyek között, magyarul olvasott fel egy remekül megírt beszédet, ami a magyar bajnoknőt is megríkatta. Tusup azonban nem tartotta be az ígéreteit, a házassága tönkrement, ő maga pedig elmenekült Magyarországról.

Tusup nem tartotta be az ígéreteit
Tusup nem tartotta be az ígéreteit
Fotó: MTI

Az álompár házassága 2017 decemberében került válságba, az év eleji gálára már külön-külön érkeztek meg. Az amerikai férfi mindenkit meglepett aznap este, hibátlan színészi teljesítményével sokak szívébe belopta magát a botrányai ellenére, még Katinka szívét is meglágyította.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Köszönöm Neked, hogy akkor is bíztál bennem, amikor még senki más. Mindig azért dolgoztam, hogy rászolgáljak a bizalmadra” – üzente Katinkának Tusup, ehhez képest ő volt az, aki májusban kiteregette a szennyest, azt állítva, hogy felesége megcsalta Dudás Dániellel. Arról nem is beszélve, hogy dühében egyszerűen törölte Katinka hivatalos Facebook-oldalát, kicsinyes bosszúja miatt pillanatok alatt elveszített félmillió rajongót a bajai klasszis.

„De a sok munka közben nem vettem észre, hogy példaképpé kellene válnom. Hogy ami korábban belefért, ma már nem fér bele. Köszönöm azoknak, akik szerint negyedszer is megérdemlem ezt a díjat. Gondolom, inkább szakmai érvek szóltak mellettem, mint szimpátia. De idén azok fogok dolgozni, hogy ez megváltozzon” – ígérte meg Tusup, de utólag bebizonyosodott, hogy csak a levegőbe beszélt.

Köszönöm, Magyarország!

Shane Tusup (@tusup11) által megosztott bejegyzés,

A 30 éves férfi ugyanis nem csak Katinkának fordított hátat, hanem a feleségével közösen alapított Iron Aquaticsnak is. Miután végleg szakított háromszoros olimpiai bajnokunkkal, Tusup fogta magát, és egyszerűen lelépett, nem érdekelte, mi lesz a klub sorsa. Az oda járó gyerekekre többet rá se hederített, durván cserben hagyta azokat, akik tényleg felnéztek rá.