KIAJOBB

Óri­ási az öröm a szé­ke­lyek­nél, ki­töm­ték a bu­ka­resti sztár­csa­pa­tot

Videó a gó­lok­ról és az ün­nep­lés­ről! Tör­té­nelmi győ­zel­met ara­tott a Sepsi OSK a Steaua jog­utódja ellen.
  • Szerző: vav

A Sepsi OSK labdarúgócsapata 4-2-re lelépte a legnagyobb bukaresti sztárcsapatot, az FCSB-t a román bajnokság 18. fordulójában.

Fotó: Facebook
EZT OLVASTAD MÁR?

A korábbi Vasas- és Fradi-csatárból lett vezetőedző, Eugen Neagoe csapata mintegy háromezer néző előtt, Gabriel Vasvari, Florin Stefan, Ibrahima Tandia és Joseph Mensah góljaival küldte padlóra a fővárosiakat.

"Boldog vagyok, mert sikerült győznünk a bajnokság egyik legjobb csapata ellen, hiszen a FCSB játékoskeretében az ország legértékesebb labdarúgói játszanak. Kiváló játékkal rukkoltunk elő, egyes pillanatokban látványos megmozdulásaink is voltak. Véleményem szerint a játékosaink a bukaresti csapat labdarúgóinak szintjére emelkedtek, sőt, több alkalommal is jobban teljesítettek, és ez az eredményjelző táblán is meglátszott. A fiúk mindenképp dicséretet érdemelnek, azt gondolom, hogy ez volt az egyik legjobb mérkőzésünk. Azt meg kell említeni,

nem könnyű a FCSB ellen négy gólt szerezni, azt hiszem, az utóbbi években egyedül mi voltunk képesek erre a teljesítményre.

Szerényeknek, komolyaknak és koncentráltaknak kell maradnunk, mert hétfőn egy újabb fontos mérkőzésünk lesz, és egy esetleges győzelemmel komoly esélyünk marad a felsőházi rájátszásba jutás megőrzésére"

- nyilatkozta Neagoe.

Eközben a címlapon
Sepsi OSK 4:2 FCSB Közzétette: Sepsi OSK – 2018. december 5., szerda

A hajdani Steaua jogutódja a sepsiszentgyörgyi vereségével továbbra is második (már öt pontra lemaradt az éllovas kolozsvári CFR mögött), a felsőházi rájátszásért küzdő Sepsi pedig feljött az ötödik pozícióba.