DIÉTA

Semmi tészta, semmi liszt: ez a trük­kös mi­ni­pizza a di­é­ták ki­rá­lya!

Meg­lá­tod és azon­nal meg­kí­vá­nod, az ízé­ben sem fogsz csa­lódni! Rá­adá­sul ettől a mi­ni­piz­zá­tól biz­to­san nem fogsz el­hízni! Rend­kí­vül egy­szerű, gyor­san el­ké­szít­hető, pró­báld ki!

Fogadjunk, sosem gondoltál még arra, hogy gombából legyen a pizzád! Nem a pizzán a feltét, hanem az alapja! Pedig mekkora ötlet!Ezt nézd! Távolítsd el a tönköt, a gomba kalapját fordítsd meg. Így olyan lesz, mint egy hajó, lehet bele pakolni!  Ez lesz a minipizza tészta része! A gomba ráadásul a fogyókúrás étrendbe is rendkívül jól beilleszthető. Egészséges, szénhidrátmentes és igazán ízletes minipizzaként! Telitalálat ez a recept!

(Fotó: thepioneerwoman)
(Fotó: thepioneerwoman)
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hozzávalók:

  • 8 nagy csiperkegomba kalapja (a tönköt távolítsd el)
  • 5 dl paradicsomszósz
  • 25 dkg trappista sajt / frissen reszelt
  • 15 dkg parmezán sajt / frissen reszelt (lehet másfajta sajt is)
  • kolbász vagy miniszalámi szeletek
  • paprikakarikák (csípős is lehet, ízlés szerint)
  • friss bazsalikom a tetejére

Így készítsd:

1. Melegítsd elő a sütőt 200 fokon. Béleld ki a tepsit sütőpapírral. Helyezd rá a gombafejeket éppen fordítva.

(Fotó: thepioneerwoman)
(Fotó: thepioneerwoman)

2. Tölts meg minden egyes fejet fűszeres paradicsomszósszal, majd erre szórj reszelt trappista sajtot. Mehet rá a kolbász, esetleg a paprika, majd szórd meg a frissen reszelt parmezán sajttal.

(Fotó: thepioneerwoman)
(Fotó: thepioneerwoman)

3. Süsd a minipizzákat 10-15 percig, vagy addig, amíg a sajt el nem olvad és aranyszínű nem lesz. Szedegesd ki egy tányérra, majd szórd meg még egy kis parmezánnal és friss bazsalikommal.

Eközben a címlapon
(Fotó: thepioneerwoman)
(Fotó: thepioneerwoman)

Hagyd hűlni, mielőtt elfogyasztod.

(Fotó: thepioneerwoman)
(Fotó: thepioneerwoman)

Jó étvágyat!