FÜLES

Kiderült az igazi ok: emiatt lett vége a szexi énekesnő kapcsolatának

Egy bennfentes elárulta, egyáltalán nem Selena anyja miatt ment szét az álompár.
  • Szerző: Ripost

Úgy tűnik, ismét véget ért Selena Gomez és Justin Bieber románca. A páros decemberben melegítette fel kapcsolatát egy hosszabb mosolyszünet után. Nem mindenki örült az egymásra találásuknak, az énekesnő és édesanyja, Mandy Teefey folyamatosan vitatkoztak emiatt. Az egyik összecsapás azzal ért véget, hogy az asszonyhoz mentőt kellett hívni, annyira felhúzta magát.

Ezek után nem csoda, ha sokan azt gondolták, a szakítás mögött is Teefey áll. Addig-addig áskálódott Justin Bieber ellen, hogy a lánya jobbnak látta, ha elhagyja az énekest.

Ezt azonban egy bennfentes tagadja. A párnak ugyanis megvoltak a saját problémáik, sokat vitatkoztak. "Folyamatosan se veled, se nélküled kapcsolat volt köztük. Hol összevesztek, hol kibékültek. Nem tudtak lenyugodni. Nem lennék meglepve, ha pár héten belül ismét együtt lennének" - nyilatkozta a párhoz közel álló forrás.

Mandy Teefey korábban azt nyilatkozta, valóban nem boldog attól, hogy Selena újra Bieberrel jár. "De nem szólok bele az életébe, Selena azt tesz, amit csak akar, amíg boldog, egészséges és biztonságban van."

Egy másik forrás ugyanakkor azt mondta, Bieber annyira szereti Selenát, hogy csak a lány érdekeit nézi. Tudja, mennyire nem kedveli Selena családja, és azért, hogy ne romoljon meg az énekesnő viszonya a szüleivel, inkább hátrébb lép és szünetet tartanak a kapcsolatukban. Az énekes tudja, hogy Mandy nem bízik benne, és hiába bizonygatta Selena, hogy a fiú megváltozott, neki kell bizonyítania - írta a Daily Mail.