SZTÁRDZSÚSZ

Se­bes­tyén Ba­lázs tudja, mi kell a nőnek

Reg­geli Show já­té­kába olyan höl­gyek je­lent­kez­het­tek, akik úgy érzik, el­ha­nya­golja őket a ked­ve­sük, akik­nek a kap­cso­la­tá­ban meg­ko­pott a fi­gye­lem, és akik több tö­rő­dést igé­nyel­né­nek éle­tük pár­já­tól.

Több ezren jelentkeztek a Reggeli Show nőnapi játékába, közülük három hölgyet kapcsoltak adásba, hétfőtől szerdáig mondta el történetét egy-egy feleség.

"Ezek a hölgyek nagyon vidáman, hihetetlen öniróniával meséltek az életükről. Volt köztük hétgyermekes anyuka, egy angoltanárnő, aki éppen lakásfelújításban van, és ezért a szokottnál is kevesebb idejük van egymásra a párjával, és volt olyan feleség, aki a férjétől minden alkalomra technikai kütyüt kap ajándékba, legutóbb például optikai egeret"

EZEKET OLVASTAD MÁR?

– mesélte Rákóczi Feri.

A műsorvezető szerint is jobban oda kell figyelni a nőkre
A műsorvezető szerint is jobban oda kell figyelni a nőkre

"Megdöbbentő, hogy mennyi levél érkezett hozzánk az elmúlt napokban, hogy mennyi hölgy érzi úgy, elhanyagolja őt a  párja, nem kap annyi figyelmet, amennyire szüksége lenne.

Sokan nem veszik a fáradságot, hogy egy szál virággal kedveskedjenek, vagy hogy segítsenek a párjuknak kiszakadni kicsit a mindennapokból egy apró gesztussal, vagy akár egy sétával. Nagyon sok volt az ilyen történet.

A Rádió 1 műsorvezetői a nőnapi játékunkkal egy hölgynek akartak kedveskedni, de olvasva a pályázatokat úgy érzik, minden levélíró megérdemelte volna a nyereményként felajánlott kényeztető ajándékokat.

Eközben a címlapon