FÜLES

Se­bes­tyén Ba­lázs re­a­gált a mű­tét­tel kap­cso­la­tos plety­kákra

A mű­sor­ve­zető Rá­kó­czi Fe­ri­nek és Vadon Ja­ni­nak me­sélt vak­bél­mű­tét­jé­ről.
  • Szerző: Ripost

Szombaton megoperálták Sebestyén Balázst vakbélgyulladás miatt. A műsorvezetőt hétfőn este kiengedték a kórházból, szerda reggel pedig a Rádió 1 Balázsék című műsorában reagált az elmúlt napokban megjelent cikkekre. Elmondta, hogy a pletykákkal ellentétben nem volt halálos veszélyben.

Balázs túl van a nehezén
Balázs túl van a nehezén
Fotó: Markovics Gábor
EZT OLVASTAD MÁR?

"Azt mondta a doki, hogy amikor kivette a vakbelet, látta, hogy nagyjából 24 óra múlva biztos, hogy perforált volna a vakbél, mert már annyi volt a folyadék, meg duzzanat.

Ráadásul nehezen jött a ki a köldököm mellett vágott lyukon, így azt tágítani kellett. El is küldték szövettanra, de annyi ilyet látott már a doki, hogy mondta: semmi baj nincs. Nyilván nagyobb lett volna a kockázat, ha perforál, de nem voltam veszélyben. Péntek este éreztem, hogy fájt és úgy voltam vele, ha szombat reggelre nem múlik el, akkor bemegyek a kórházba. Délre ott is voltam, egyre pedig kész is volt az ultrahang"

- mondta Balázs, aki azt ígérte, hogy csütörtökön már Vadon Janival és Rákóczi Ferivel köszönti majd a nézőket a Rádió 1 reggeli műsorában.