OLDALVONAL

Új re­mény, ettől ja­vul­hat Mi­chael Schu­m­a­cher ál­la­pota

Nem csak azért vette Schumi csa­ládja a mal­lor­cai lu­xus­nya­ra­lót, hogy szór­ják a pénzt.
  • Szerző: vav

Régóta ismert, hogy a tengerpart levegője és a napsütés mennyire jótékony hatással vannak az egészségre. Úgy tűnik, a 2013 végi súlyos síbalesete óta ápolásra szoruló Michael Schumacher állapotában is előrelépést hoz a család tavaly vásárolt mallorcai nyaralója.

Hosszabb időre Mallorcára költöznek a feleségével?
Hosszabb időre Mallorcára költöznek a feleségével?
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Német lapértesülések szerint a Forma-1 hétszeres világbajnokát már kétszer is odaszállíttatta a családja egy speciális mentőhelikopterrel. A korábban a Real Madrid-elnök Florentino Pérez tulajdonában volt 30 millió eurós álomvillában még a Genfi-tó partján elterülő saját birtokukhoz képest is garantált a nyugalom és a jó levegő.

Szemtanúk már látták, amint Schumacher a kikötő melletti hegytetőn lévő ingatlan teraszán fekve élvezi a napsugarakat. Most, a nyár közeledtével újra Mallorcára készül vele Corinna asszony, a német InTouch szerint már javában zajlanak az út előkészületei.

Fotó: Twitter

A cikk szerint még az is benne van a pakliban, hogy hosszabb időre a spanyol nyaralószigetre költözzenek. Ez a koleszterinszinttől a vérnyomáson át az immunrendszerig és a szerotonin "örömhormon" előállításáig számos módon javíthatja Schumacher egészségi állapotát és közérzetét. Ráadásul, ha Schumacher netán kórházi ellátásra szorulna, a tízezres lélekszámú városka (Andratx) jó hírű klinikája is közel van. Sőt, részben traumatológiára szakosodott, és a legmodernebb módszereket alkalmazza.