OLDALVONAL

He­li­kop­ter­rel vit­ték el Schu­m­a­chert svájci ott­ho­ná­ból

Hiába tit­kolta a csa­lád, a szom­szé­dok ri­a­dóz­tat­ták a saj­tót. Igaz­nak bi­zo­nyul­tak a ko­rábbi hí­resz­te­lé­sek, vál­to­zott a le­gen­dás F1-pi­lóta ál­la­pota.
  • Szerző: vav

A sok-sok álhír után a jelek szerint valóban jelentős változás következett be Michael Schumacher állapotában. A Bunte értesülése szerint a több mint öt évvel ezelőtti súlyos síbalesete óta svájci otthonában ápolt egykori autóversenyzőt családja átszállíttatta egy mallorcai luxusnyaralójukba, a Villa Jasminba.

Előrelépés történt a rehabilitációjában
Előrelépés történt a rehabilitációjában
Fotó: Twitter
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Tavaly nyáron már elterjedt, hogy Schumiék a spanyol szigetre költöznek, Andratx község polgármestere nyilatkozott is arról, hogy tárt karokkal várják a hírességet. A legendás sportoló menedzsere, Sabine Kehm azonban cáfolta a hírt.Most viszont a mallorcai szomszédok szerint a karácsonyt, a szilvesztert és a január 3-ai 50. születésnapját is ott töltötte Schumacher.

Mint kiderült, december 20-án reggel egy Bell 429 Global Ranger típusú speciális helikopterrel a legnagyobb titoktartás közepette indult útnak a család, hogy egy franciaországi tankolással délután fél 3 körül Mallorcán, saját kertjükben landoljanak.Még Kallét, Gina Maria Schumacher kiskutyáját is vitték magukkal. A lány és öccse, Mick Schumacher egy helyi olasz étteremből pizzát vittek haza apjuk születésnapján.

Az asszony, Corinna Schumacher tavaly júliusban 30 millió euróért (9,6 milliárd forint) vásárolta meg a 15 ezer négyzetméteres birtokon álló villát. A kikötőre néző, hegytetőre épült csodás ingatlan korábban Florentino Pérezé, a Real Madrid elnökéé is volt.

Itt teleltek Schumacherék
Itt teleltek Schumacherék
Fotó: Twitter

Itt a svájci tél helyett kellemes, 15-20 fokos időben, napsütésben, tengerre néző panorámával élvezhetik a klímát. Ez különösen jót tesz Schumachernek, akinek a rehabilitációjáról évek óta szinte semmit se lehet tudni. Most többen látni véltek, amint egy pléddel letakarva fekszik a teraszon. Az ápolói ugyanakkor maszkot viselnek, ami arra utal, hogy továbbra is nagyon vigyáznak, nehogy valamilyen fertőzést kapjon.