OLDALVONAL

Átok ül Schu­m­a­cher csa­lád­ján: újabb csa­pás­ról jött hír

Fel van adva a lecke Co­r­inna asszony­nak. Meg­lepő plety­kák a le­genda lá­nyá­ról. Sze­gény hoz­zá­tar­to­zó­kat még az ág is húzza a csa­ládfő sú­lyos bal­esete óta.
  • Szerző: vav

Mintha elátkozták volna Michael Schumacher családját: mióta a legendás autóversenyző 2013 végén súlyos síbalesetet szenvedett, egymást érik a sorscsapások.

A balesete óta csőstül jön a baj a családjára
A balesete óta csőstül jön a baj a családjára
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Most itt a legújabb hír, ami miatt aggódhat Corinna asszony. Sikeres westernlovas lányuk, a 22 éves Gina-Maria Schumacher nagyon rossz társaságba keveredhetett.

A német In Touch magazin szerint Schumi lánya tagja egy exkluzív lovasklubnak, amellyel kapcsolatban súlyos vádak merültek föl a sajtóban. A felső tízezerhez tartozó, elkényeztetett VIP-csemeték az összejöveteleiken állítólag a piát és a szexet is túltolják. A túlkapásokról a klub vezetői is értesültek. Egyikük elmondta: a fiatalok egy csoportjának viselkedésével valóban gondok vannak, de már konkrét intézkedéseket tettek a botrányaik ellen.

Ettől eltekintve is sorra kapja a mélyütéseket Schumacher családja. A hétszeres világbajnok drámája után öccse, Ralf Schumacher elvált feleségétől, Corától, az általa vezetett kerpeni gokartpályájukat pedig jövőre lerombolják a közeli barnaszénbánya terjeszkedése miatt. A fivérek szüleinek házát is ugyanezért kellett elhagyniuk. A bontásra ítélt, teljesen elnéptelenedett városrész temetőjét is megszüntetik, így Schumiék 2003-ban 53 évesen elhunyt édesanyja, Elisabeth földi maradványait sem hagyták békében nyugodni: át kellett költöztetni a sírt egy másik településre.

Wir wollen euch mit diesem Foto von ganzem Herzen danken für all die lieben Wünsche und herzlichen Grüsse während der vergangenen vier ereignisreichen Wochen, die uns allen Kraft und positive Energie schenken! Dies ist ein besonderes Jahr für Michael, eingerahmt von seinem 50. Geburtstag und dem 25. Jahrestag seines ersten WM-Siegs. Schön zu sehen, dass ihr - wie wir - Spass daran habt seine Karriere gebührend zu feiern. #Michael50 #TeamMichael #KeepFighting #FabFans #ThankYouFans #DankeEuchAllen With this photo we want to thank you from the bottom of our hearts for all the dear wishes and warm greetings during the past four eventful weeks, which give us all strength and positive energy! This is a special year for Michael, framed by his 50th birthday and the 25th anniversary of his first World Championship victory. It's nice to see that you - like us - have fun celebrating his career.

Michael Schumacher (@michaelschumacher) által megosztott bejegyzés,

Eközben a címlapon

Nagy kérdés, hogy a tekintélyét latba vetve tudott volna-e tenni bármely csapás ellen a világsztár, ha nem szorul immár több mint öt éve ápolásra. Így most minden gond és baj (nem beszélve a fél világ kíváncsiságának terhéről) a felesége vállát nyomja. Corinna erős asszony, de most már a gyerekei miatt is aggódhat. 20 éves fiuk, Mick Schumacher a Forma-1 küszöbére ért, tehetséges pilótaként száguldozik a versenypályákon, és most már a biztonságosabb sportágat űző lányával sincs minden rendben?