SZTÁRDZSÚSZ

Ru­bint Réka val­lo­mása: Nem von­ha­tok meg sem­mit a gyer­me­ke­im­től

A fit­nesz­edző őszin­tén be­szélt kö­zépső gyer­meke, Nor­bika el­ké­pesztő fo­gyá­sá­ról és arról, hogy az egész­sé­ges élet­mód mel­lett is be­le­fér néha egy kis "bű­nö­zés".

Csodálatos átalakuláson ment keresztül két év alatt Schobert Norbi és Rubint Réka középső gyermeke, Norbika.

A fiú tizenkét évesen magától döntött úgy, hogy leadja azt a kis súlyfelesleget, amit felszedett magára.

EZT OLVASTAD MÁR?

Az iskolában ugyanis előszeretettel cserélte el az egészséges összetevőkből álló szendvicsét fehér lisztből készült ételre, mert kíváncsi volt, hogy az milyen.

Fotó: Szabolcs László

Édesanyja nem haragszik rá emiatt, szerinte ez természetes kíváncsiság volt a kisfiú részéről, aki felhagyva ezzel a szokásával, aktívan sportolni kezdett, és a szülei által forgalmazott ételeket fogyasztotta. Ennek köszönhetően tizenkét kilótól szabadult meg, manapság pedig már minden nap edz.

Réka nem tagadja, hogy néha vesz egy-egy gombóc fagyit a gyermekeinek, de ez nem bűn, hiszen felelős szülőként nem tagad meg semmit a kicsiktől.

"Amikor vettem egy jégkrémet vagy fagyit a gyerekeknek, és készült erről egy poszt, rögtön jöttek a negatív kommentek, hogy hát, tessék, cukorral eteted a gyereked, bort iszol és vizet prédikálsz. Nem! Az én gyerekem is megkívánja, és nyilván nem vonhatok meg tőle semmit!

Eközben a címlapon
Az anyai szívem ezt nem hagyja, másrészt pedig szükségük van mértékkel bizonyos dolgokra.

Ráadásul kíváncsi, egy gyerek milyen lenne? Ami elérhetetlen otthon, az természetes, hogy még inkább kell a gyereknek" - mondta el őszintén Réka, aki nagyon büszke a gyermekeire.