SZTÁRDZSÚSZ

Scho­bert Norbi: 20 éve fáj­da­lom­csil­la­pí­tón élek

Az egy­kori fit­nesz­guru be­je­len­tette vissza­vo­nu­lá­sát!

Schobert Norbi végleg abbahagyja az aerobic oktatást! Az edzőből lett üzletember úgy érzi, kiöregedett abból, hogy órákat tartson!Az elmúlt három évtized nem múlt el nyomtalanul, Norbi sportsérülései miatt a mai napig komoly fájdalmakkal küzd.

Fotó: Szabolcs László

„A 35 éves sportmúlt és 25 év aerobic edzői tevékenység azt eredményezte, hogy a hármas-négyes csigolyám között már nincs porc! 20 éve minden reggel egy szem erősebb fajta fájdalomcsillapítóval indítom a napomat. Elkopott a derekam, elkopott a térdem, elkopott a szívem, mindenem elkopott. Olyan mennyiségű sportterhelést kaptam, hogy elkopott a csigolyám is. Nincs porckorongom, széthajtottam magam, mint egy Zsiguli” – mondta el a -nak Schobert Norbi, aki ma már abban hisz, hogy kevesebb sporttal és tudatosabb táplálkozással kell elérni a fogyást!

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

Norbi utolsó edzését május 26-án tartja a Fitbalance-on, ahol kisfiával, Norbikával lép majd színpadra!Az apuka örülne, ha egy napon kisfia vinné tovább a családi hagyományt. „Norbika a legnagyobb király lesz, én tudom. Most 13 éves, szerintem 5 év múlva a színpadon fog állni, ha ezt akarja! Norbika bármi lehet: lehet olimpiai bajnok vízilabdázó, de lehet szuper edző, vagy lehet sztárséf is.”