SZTÁRDZSÚSZ

Scho­bert Norbi el­kí­séri a lá­nyát a ran­dikra!

A fit­nesz­guru lánya, Lara, ti­zen­há­rom éves lett, és egyre több ud­var­lója akad, aki­ket Norbi min­dig le­el­len­őriz.

Apaként nehéz idők köszöntöttek Schobert Norbertre, hiszen Lara lánya éppen abba a korba lépett, amikor már elkezdenek érdeklődni iránta a fiúk. A fitneszguru viszont nem esik kétségbe, kézben tartja a dolgokat, sőt van, hogy ő maga viszi a randevúkra Larát.

"Tizenhárom éves, most van abban a korban, hogy egyre inkább önállósodik, szereti a dolgokat maga kivitelezni, de szerencsére a köztünk levő szoros kapcsolat miatt megvan az abszolút bizalom, így mindent megbeszél velünk. A csajos dolgokat persze inkább Rékával intézik, de vannak kifejezetten apás programok is" - árulta el Norbi a Best magazinnak.

EZT OLVASTAD MÁR?

Bár szülőként ő az engedékenyebb, nem tagadja, hogy ha Lara kis udvarlóiról van szó, bizony szigorúbbá válik.

"Természetesen megengedem neki, hogy találkozzon korabeli srácokkal, sőt még el is viszem a randira. Ilyenkor lecsekkolom a fiút, bemutatkozom, és elmagyarázom, hogy én vagyok az az ember, akitől nagyon kell félni. Lara persze igyekszik menteni a helyzetet."

Fotó: Markovics Gábor

Ha Norbi észreveszi, hogy egy fiúnak nem tisztességesek a szándékai, villámgyorsan leépíti az illetőt. Szerencsére azonban találkozott már normális udvarlóval is, akiben ő sem talált semmi kivetnivalót.

A fitneszguru csak azt reméli, hogy lánya, látva azt, mennyire boldogok ők Rékával, hasonló társat választ magának, aki mindig a tenyerén fogja őt hordozni.

Eközben a címlapon

Ez a cikk nem kommentelhető.