LELKIZŐ

Meg­rázó val­lo­más: Sú­lyos be­teg­ség­ben szen­ved Sas Jó­zsef!

Időn­ként erőt vesz rajta a gyen­ge­ség, meg­szé­dül, rosszul­lé­tek gyöt­rik! Tel­jes ki­vizs­gá­lá­son esett át!
  • Szerző: T.B.

Rejtélyes rosszullétek kínozták az elmúlt időszakban Sas Józsefet. A népszerű humorista gyakran érezte magát gyengének, szédült, olyannyira, hogy a közelmúltban még a vakációját is megszakította, hogy hazautazzon feleségével.

"Amikor jöttem fel a lépcsőn, fogódzkodnom kellett, mert egy kicsit szédülök, de alapvetően jól vagyok. Vigyáznak rám sokan, főként a feleségem és az isteni orvosok" - kezdte Hajdú Péter műsorában a színész, aki Srí Lankáról is hamarabb jött haza a betegség miatt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Markovics Gábor

"Az emberi szervezet maga tiltakozik, nem is akartam menni arra az útra. Nagyon elfáradtam a szilveszteri mulatság és a sok előadás után" - folytatta. 2014 áprilisában vonult vissza a színpadtól, miután kiderült, szinte teljesen eldugult a bal oldali fő ütőere. A tisztítás sikeres volt, de Sas megrémült, és megígérte, visszavesz a tempóból. Nemrég azonban már arról beszélt, a tüdeje sincs rendben.

Rossz a tüdőm, rakoncátlankodik a szívem, magas a vérnyomásom és a cukrom is. Annyira vagyok jó állapotban, amennyire ebben a korban lehet. Sőt a 78 évemhez képest még jobban is vagyok

- mondta a Blikknek Sas.