SZTÁRDZSÚSZ

Kiderült, mégsem mehet még haza a kórházból Sas József

Sas József szeretné elhagyni a kórházat, de az orvosok még nem engedélyezik neki.
  • Szerző: Angie

Sas Jó­zsef ugyan valamivel job­ban érzi magát, de a ko­rábbi hí­rek­kel el­len­tét­ben, még egy ideig biz­to­san nem hagyhatja el a kórházat, a  humorista teste ugyanis csak lassan reagál a kezelésekre.

A kétoldali agyvérzés során szerencsére a beszédközpontja nem sérült, de a mozgáskoordinációval problémái vannak. Felesége a %RIPOST%-nak elmondta: még eltarthat egy ideig, míg férje felépül, de kiderülhet az is, hogy maradandó agykárosodást szenvedett.

"Józsinak lassabban megy a gyógyulás, szerintem még hónapokig elhúzódhat, mire hazaengedik. A férjem teste megadta magát, nem mindig engedelmeskedik. Még hosszú út áll előttünk, de félek, hogy fizikailag már soha nem lesz a régi"

– mondta a Jászai Mari-díjas színész-rendező felesége, aki szerint bár férje szorgalmasan részt vesz a kezeléseken, már gyötri a honvágy.

"Józsi nagyon jó kezekben van, mindent megtesznek érte, de ez mégis csak egy rehabilitációs központ, nem az otthonunk. Tudom, hogy szeretne már haza jönni, de erre még nincs lehetőség. Nem akarok jóslatokba bocsátkozni, minden úgy lesz, ahogy az orvos mondja. Még nem ott tartunk” – Jelentette ki Zsuzsanna, aki március óta, egy napot sem töltött párja nélkül. Mindennap főz neki és meglátogatja az intézetben.

Ha szeretnél többet megtudni Sas József állapotáról, olvasd el a %% keddi lapszámát!