HŰHA

Au­tó­bal­ese­tet szen­ve­dett Sarka Kata szép­sége!

Vik­tó­ria tel­je­sen ki­ké­szült a ka­ram­bol miatt! Még most sem tért ma­gá­hoz a ha­tal­mas sokk­ból!
  • Szerző: g.h.

Az idei Miss World Hungary második helyezettje, Viczián Viktória a fővárosban karambolozott, ám a nagy ijedelmen kívül szerencsére nem esett más baja. A vele utazó élsportoló barátja már nem volt ilyen szerencsés.

Viktória épp a Sarka Kata és Rogán-Gaál Cecília nevével fémjelzett szépségverseny nyereményátadó ünnepségére sietett, ám az egyik kereszteződésben egy szabálytalanul közlekedő autó szemből beléjük hajtott. Bár a gálára nem jutott el, Viki hálás, amiért sérülés nélkül, csupán kisebb zúzódásokkal szállt ki az autóból, melyet nem ő vezetett. A volán mögött a lány legjobb barátja, Nádas Bence, világ- és Európa-bajnok kajakos ült.

EZT OLVASTAD MÁR?

"Bence felajánlotta, hogy elvisz a díjátadóra, és az ő autójával mentünk. A Szabadság hídnál álltunk, zöldet kaptunk, és ahogy elindultunk, valaki a piroson áthajtva belénk jött" – emlékezett vissza az udvarhölgy.

"Sokáig pörgött az autó, aztán amikor végre megálltunk, Bence kiugrott, mert azt hitte, a vétkes sofőr elhajt majd. Szerencsére nem így történt, ­ráadásul azt is elismerte, hogy ő volt a hibás" - mondta a lány a Blikknek.

"Egyszerűen sokkot kaptam, azt sem tudtam, mi történt. Amikor összeszedtem magam és megláttam, Bence lábából ömlik a vér, elsírtam magam. Nem véletlenül a legjobb barátom, nem is magáért, hanem értem aggódott. Például hogy mi lesz, ha kinyílik a légzsák és eltöri az orromat" - folytatta Viktória.

A versenyigazgatót, Sarka Katát is megrázták a történtek.

"Már rég elindult a sajtóesemény hivatalos része, ám Viki nem volt sehol. Aggódtunk érte, mert megbízható lány, és még sosem fordult elő, hogy késett volna. Nagyon megijedtem, amikor Viki elmondta telefonon, hogy mi történt. Örülök, hogy nem lett semmi bajuk, ez a legfontosabb. A történtek után Virágot is megeskettem, hogy óvatosan fogja vezetni az új autóját" – mondta Sarka, akinek üzlettársa, Rogán-Gaál Cecília megérezte a bajt.

"Amikor a kezdésre nem volt ott Viktória, többször is hívtam, de nem értem őt el. Sejtettem, hogy komoly dolog lehet. Megkönnyebbültünk, amikor megtudtuk, épségben megúszták" - mondta Cecília.