FÜLES

Durva: Sarka Kata ki­pa­kolt Hajdú Pé­ter­rel közös csa­ládi há­zuk­ból és el­köl­tö­zött!

Míg Hajdú Péter bu­li­zott, Kata, egy profi köl­töz­te­tő­cég se­gít­sé­gét igénybe véve, te­her­au­tó­val szál­lít­tatta el hol­mi­ja­i­kat a közös ott­hon­ból.

Napok óta hallani, hogy válságban az álompár házassága, de arra talán kevesen gondoltak, ami történt. Sarka Kata a Balaton Sound alatt szánta el magát a komoly lépésre, tehát ő és a gyerekek most már hetek óta külön élnek Hajdú Pétertől - állítja a Bors cikke.

Egy magát megnevezni nem kívánó ismerős szerint az elkeseredett feleség feltűnően sok holmit pakolt ki a lakásból. "Olyan sok cucca volt, hogy egy hatalmas teherautóval vitték el" -  állította az illető.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egyik szomszéd pedig kamionnak nézte a járművet. Órákig tartott a hurcolkodás, amit profi költöztetők csináltak végig. Hogy hová szállították az ingóságokat, azt nem tudni, viszont a Bors információi szerint nemcsak a lakásból pakol Kata, állítólag az irodája (ami a tükörhegyi pizzériájuk felett van) is költözik.

A kiköltözésre utal az is, hogy Katát mostanában nem látják a környékbeli kisboltokban, pedig a kétgyerekes édesanya gyakran vásárolgatott helyben friss élelmiszert. Kata az elmúlt napokban kínosan ügyelt arra, hogy egyébként ne tűnjön el a külvilág elől, teljes erőbedobással dolgozik, és folyamatosan posztol magáról képeket közösségi oldalain.

#lifenetworktv #work #loveit

Kata Sarka (@katasarka) által közzétett fénykép,

Bár a házassági válság rendezésére mindkét fél láthat esélyt, hiszen egy közös ciprusi nyaralás előtt áll a család, Hajdú Pétert állítólag eddig 10 kilót fogyott a bizonytalan helyzetben.

Eközben a címlapon