HŰHA

Az év­szá­zad leg­drá­gább vá­lá­sára ké­szül­nek Haj­dúék

Mi­u­tán Hajdú Péter be­adta a vá­ló­ke­re­se­tet, már szinte biz­tos, hogy az egy­kori álom­pár, ha­ma­ro­san bí­ró­ság elé áll. De mi lesz a kö­zö­sen szer­zett mesés va­gyon­nal?
  • Szerző: Buster

Sem Hajdú Péter, sem Pedig Sarka Kata nem rendelkezett különösebb vagyonnal kapcsolatuk hajnalán. Az együtt töltött évek alatt azonban szépen szaladt a szekér, és hatalmas vagyont sikerült gyűjteniük. A Story magazin összeszedte, mit is birtokol a pár, vagyis min is kell egyességre jutniuk, ha nem akarnak hosszú és fájdalmas válópert maguknak.

Senki sem gondolta volna, hogy valaha osztozkodniuk kell
Senki sem gondolta volna, hogy valaha osztozkodniuk kell
Fotó: Szabolcs László

Közös otthonuk Törökbálint frekventált helyén áll, és nem is nehéz megsaccolni a 350 négyzetméteres 7 hálószobás, medencés ház értékét. A mindennel felszerelt luxusingatlan nagyjából 300 millió forintot érhet.Emellett rendelkeznek egy Balaton parti luxusapartmannal is, ami a maga 100 négyzetméterével, nagyjából 100 millió forintért cserélhet gazdát.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Hajdú Péter és felesége komoly cégbirodalommal is rendelkeznek, többek között egy törökbálinti bisztróval és egy még meg nem nyitott, de alakulóban lévő egészségközponttal is. Ezek összértéke is több százmillióra becsülhető. És van itt még egy apróság is. A család tulajdonában áll egy jacht is, amivel nyaranta szelték a habokat. Ennek értéke is tízmilliós. A sornak itt koránt sincs vége...

Péter ügyes üzletembernek bizonyult
Péter ügyes üzletembernek bizonyult
Fotó: Markovics Gábor

Katát sem kell félteni

Hajdú Péter decemberben vált meg vállalkozásai ékkövétől a Frizbi Entertainment Kft-től, de résztulajdonosa maradt a Szeptember Fest Kft-nek, ami évről évre nagy sikerrel rendezi meg a miskolci sörfesztivált. Ugyanakkor Kata is szépen szerepel az üzleti világban, hiszen társtulajdonos a Magyarország Szépe Kft-ben, ami a Miss World Hungary szépségverseny jogait birtokolja, és egyben a tévéshow mindenkori gyártója is. Ráadásul Katának már van saját vállalkozása is és szintén tulajdonrésze van a Nakama and Partnersnek is.

Az első válóperükön nem jelentek meg
Az első válóperükön nem jelentek meg
Fotó: Korponai Tamás

A házassági szerződés...

Eközben a címlapon

Az biztos, hogy házasságkötésükkor szerződést kötöttek, melyben elméletileg lefektették a hozott és később szerzett vagyon sorsát válás esetére.A dokumentumot ugyan széttépték, de az ettől még jogi értelemben érvényes maradt, így sok múlik azon, hogy maradt-e belőle elfekvőben egy példány. Ugyanakkor Hajdú Péter korábbi nyilatkozatából az derül ki, hogy békés megegyezésre számít...