KÜLFÖLD

Ezért nem se­gí­tett az édes­apa a mell­ka­son szúrt lá­nyá­nak

Egy in­ter­jú­ban úgy fo­gal­ma­zott a lí­biai szár­ma­zású, Né­met­or­szág­ban élő édes­apa, hogy azért nem se­gí­tett a le­szúrt, és élet­ve­szé­lye­sen meg­sé­rült lá­nyá­nak, mert az isz­lám tör­vé­nyek nem en­ge­dik...
  • Szerző: WM

Ép ésszel felfoghatatlan, hogy egy szülő nem segít a saját gyermekének, aki éppen a szeme láttára haldoklik. Pedig ez történt a németországi Laupheimban. Mint arról a is többször beszámolt, a 17 éves líbiai Alla W.-t saját bátyja szúrta mellkason, majd vágta fel a szájszegleteit. A 20 éves iszlamista azért tette ezt saját húgával, mert a lány állítólag szégyent hozott a család nevére azzal, hogy már nem szerette gyermeke apját.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Egy másik migránsba szeretett bele, akitől már szintén gyermeket várt, a brutális támadáskor három hónapos terhes volt. A 17 éves migránslány és a nála 15 évvel idősebb férj az iszlám törvények szerint voltak csak összeházasodva, a német jog szerint nem. Vagyis a szülők döntötték el, hogy lányuknak kihez kell hozzámennie 13 évesen.

Az eset kapcsán a német Spiegel tv megszólaltatta az édesapát is, aki egyébként a támadáskor szintén a helyszínen tartózkodott, mégsem próbálta megfékezni brutális fiát - írja a Bild.

Ha egy férjezett nő viszonyt folytat valaki mással, és a saría (iszlám törvénykezés) bírója halálra ítéli, akkor én sem tehetek semmit.

Az eset nem a Közel-Keleten, vagy a középkorban, hanem 2018-ban történt Németországban...

Ez az eset is jól mutatja, hogy a migránsok egy részének esze ágában sincs beilleszkedni a nyugati társadalomba, ehelyett egy párhuzamos társadalmat építenek maguknak.