LELKIZŐ

Zo­kogva val­lotta be a 28 éves szexi sztár: ezért akart ön­gyil­kos lenni

A nép­szerű so­ro­zat­sztár most elő­ször be­szélt mű­té­te­i­ről, és a he­ge­ket is meg­mu­tatta a ka­me­rák­nak.
  • Szerző: Ripost

A Modern család 28 éves sztárja, a Hayley-t alakító Sarah Hyland a héten beszélt először a veseátültetéseiről. Azt is elárulta, mit érzett, amikor nem sikerült az első transzplantáció. Sőt megmutatta a 16 műtétje után maradt hegeket is, amelyeket "szamurájkard okozta sebhelyekhez", illetve "cápaharapáshoz" hasonlított.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A Self magazinnak adott interjú során zokogásban tört ki, amikor elmondta, hogy egy ideig öngyilkos gondolatok is gyötörték, de ma már nem hagyja, hogy a sebhelyek határozzák meg őt.

Hyland először 2012-ben esett át transzplantáción, a vesét édesapjától, Edward Jamestől kapta. 2016-ban azonban a színésznő új veséje leállt, bár ennek oka a mai napig ismeretlen. Akkor Hyland heti háromszor esett át dialízisen, tavaly májusban vették ki a tönkrement szervét. Minden egyes kezelés négy órán át tartott tavaly februártól októberig. Júliusban viszont kiderült, hogy a sztár öccse, Ian is megfelelő donor számára.

Az interjúban elmondta, hogy miután kiderült, hogy az apjától kapott vese menthetetlen, önkéntelenül is úgy érezte, hogy ez az ő hibája, annak ellenére, hogy mindent megtett a szerv védelme érdekében. Az öngyilkosság gondolata is akkor merült fel benne, amikor kiderült, hogy öccsétől kaphat új vesét, hiszen nem akarta, hogy ugyanaz történjen, mint édesapja szerveivel.

A színésznő ezen felül endometriózisban is szenved, ami egy fájdalmas méhbetegség, illetve idén már hasi sérve is volt, de a nehézségeken mindig átsegíti szerelme, Wells Adams lemezlovas – írja a Daily Mail.