SZTÁRDZSÚSZ

Es­küvő után jöhet is a baba Rúzsa Mag­di­ék­nál?

Hét­főn reg­gel nem min­den­napi hír­rel lepte meg ra­jon­góit az éne­kesnő: férj­hez megy! De vajon jöhet a baba is? Magdi rég­óta sze­retne csa­lá­dot ala­pí­tani.

A nagy bejelentésre régóta lehetett számítani, hiszen Rúzsa Magdi és Vilmos 2011 óta harmonikus kapcsolatban élnek. Az énekesnő szerelme a Budapesti Műszaki Egyetem adjunktusa. Magdi szerint szerencsés, hogy nem szakmabeli a párja, mert így könnyebben össze tudják egyeztetni életüket.

Fotó: Markovics Gábor

Az énekesnő még dalba is foglalta érzéseit, amikor megírta a Szerelem című szerzeményét, amit először kedvesének mutatott meg.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Én megélem minden percét annak, amiről énekelek – mondta korábban. – Megéltem az ovis szerelmet, az első szerelmet és a másodikat is, de amit az ember keres, azt én most találtam meg.”

Talán nem véletlen az esküvő híre, hiszen Magdi régóta szeretne anya lenni. Talán a menyegző után ez az álma is valóra válik.

„Nem hagynám ki ezt az érzést – mondta hot! magazinnak a vajdasági énekesnő. – Mivel a magam főnöke vagyok, könnyebb a helyzetem. Igyekszem majd annyi időt tölteni a gyerekemmel, amennyit csak igényel. De remélem, akkor is nagyon sokszor állok majd a színpadra.”