NAPI UFÓ

Őrü­le­tes se­bes­ség­gel hú­zott át a Föld lég­kö­rén egy is­me­ret­len tárgy

Egyre több szo­kat­lan re­pülő tárgy hagyja el boly­gónk lég­kö­rét, és ezt már nem csak a Nem­zet­közi Űr­ál­lo­más ka­me­rái, de az ame­ri­kai ra­kéta vé­delmi rend­szer ré­szét ké­pező mű­hol­dak is ész­le­lik.

Kevesen tudják, de a Föld körül rengeteg olyan műhold kering, amelyeknek az a feladata, hogy érzékeljék a világ bármely pontján a rakéták kilövését. A Defense Support Program (DSP) műholdjai követik a rakéták mozgását és a becsapódás várható helyét és idejét is képesek kiszámítani. A rendszer az Egyesült Államok és szövetségesei számára stratégiai fontosságú.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

De sok esetben ez a műholdrendszer is észlel olyan dolgokat, amelyekre a szakemberek sem tudnak magyarázattal szolgálni. Ezeket a jelenségeket FastWalkers kódnéven regisztrálják. Ez azokat az azonosítatlan repülő tárgyakat jelöli, amelyek szokatlanul nagy sebességgel hagyják el a Föld légkörét. A sebesség és az indítási pont hiányában, a megfigyelők szerint ezek a tárgyak egészen biztosan nem rakéták.

A döbbenetes videofelvételeket ide kattintva nézheted meg!

De nem csak a bolygó körüli védelmi rendszer érzékeli ezeket a szokatlan repülő tárgyakat, még a Nemzetközi Űrállomás kameráin is rendre felbukkannak.

Ufológusok szerint ezek a furcsa anomáliák a felvételeken nem földi eredetűek. Ha ez igaz, akkor úgy fest, hogy a földönkívüliek úgy járkálnak a Földre, mintha vakációra jönnének. Ráadásul még, ha akarnánk se tudnánk megakadályozni egy nálunk technikailag sokkal fejlettebb idegen fajt vagy fajokat, hogy azt csináljanak, amit csak akarnak. Ez kissé aggasztó...