KOMPOST

Õrületes sebességgel húzott át a Föld légkörén egy ismeretlen tárgy

Egyre több szokatlan repülő tárgy hagyja el bolygónk légkörét, és ezt már nem csak a Nemzetközi Ûrállomás kamerái, de az amerikai rakéta védelmi rendszer részét képező mûholdak is észlelik.
címkék:
  • Szerző: Ripost

Kevesen tudják, de a Föld körül rengeteg olyan műhold kering, amelyeknek az a feladata, hogy érzékeljék a világ bármely pontján a rakéták kilövését. A Defense Support Program (DSP) műholdjai követik a rakéták mozgását és a becsapódás várható helyét és idejét is képesek kiszámítani. A rendszer az Egyesült Államok és szövetségesei számára stratégiai fontosságú.

De sok esetben ez a műholdrendszer is észlel olyan dolgokat, amelyekre a szakemberek sem tudnak magyarázattal szolgálni. Ezeket a jelenségeket FastWalkers kódnéven regisztrálják. Ez azokat az azonosítatlan repülő tárgyakat jelöli, amelyek szokatlanul nagy sebességgel hagyják el a Föld légkörét. A sebesség és az indítási pont hiányában, a megfigyelők szerint ezek a tárgyak egészen biztosan nem rakéták.

A döbbenetes videofelvételeket ide kattintva nézheted meg!

De nem csak a bolygó körüli védelmi rendszer érzékeli ezeket a szokatlan repülő tárgyakat, még a Nemzetközi Ûrállomás kameráin is rendre felbukkannak.

Ufológusok szerint ezek a furcsa anomáliák a felvételeken nem földi eredetűek. Ha ez igaz, akkor úgy fest, hogy a földönkívüliek úgy járkálnak a Földre, mintha vakációra jönnének. Ráadásul még, ha akarnánk se tudnánk megakadályozni egy nálunk technikailag sokkal fejlettebb idegen fajt vagy fajokat, hogy azt csináljanak, amit csak akarnak. Ez kissé aggasztó...

címkék: