MANI

Őrü­le­tes autós buli a Wes­tend­ben

Egé­szen ki­vé­te­les ren­dez­vényt tar­ta­nak hét­vé­gén a Wes­tend­ben - ki­mon­dot­tan az autók sze­rel­me­se­i­nek. Aki va­la­mit is ko­nyít a mű­faj­hoz, nem hagy­hatja ki a bulit! Ízekre szed­nek egy Ford Mus­tang kab­riót, amit a kö­zön­ség előtt élő-egye­nes­ben dö­gösre tur­bóz­nak. A cso­da­verda slussz­kul­csáért ját­szani lehet, bárki meg­nyer­heti!
  • Szerző: RIPOST

A márciusban megrendezésre kerülő Automobil és Tuning Show (AMTS) hagyományos, élő autóépítő programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ezúttal a WestEnd City Center szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál. 

Mindenki ezt a kocsit akarja megszerezni

Itt a szakemberek a szokásokhoz híven ízekre szedik a már emlegetett gyönyörű Mustangot, hogy jónéhány luxus kiegészítő felhasználásával valami nagyon extrát építsenek belőle. Az elkészült modellt aztán kisorsolják a Hungexpón rendezett Tuningshow látogatói között.

Mindössze 4 nap leforgása alatt, teljes nyilvánosság előtt alakítják át a szakemberek a gépjárművet.

A lényeg a magas minőségű, kifejezetten ehhez az autóhoz gyártott módosító elemekben van - nyilatkozta Nokta Balázs, a nemzetközi Automobil és Tuning Show egyik főszervezője, aki kiemelte azt is, hogy az élő átépítés nemcsak közép-kelet-európai viszonylatban, hanem világszinten is kuriózumnak számít.

Így lehet játszani a Mustangért

A március 22-24 között megrendezésre kerülő Automobil és Tuning Showra teljes árú vagy családi jeggyel érkezők nevezhetnek be a játékba.

Pontos helyszín: Hungexpo A-pavilonja – itt személyes adataink megadása után 3 kvízkérdésre kell válaszolni. Ezután már csak rá kell írni a jegy vonalkódján lévő számsort a nyereményszelvényre és bedobni azt a gyűjtőládába. FONTOS! A nyereményautót csak a jeggyel lehet átvenni (online vásárlásesetén a kinyomtatottal). Kedvezményes belépővel nem lehet játszani, egy jeggyel pedig csak egy nyereményszelvény tölthető ki. A sorsolás március 24-én 16 órakor lesz a rendezvény nagyszínpadán.

Keresik a legszexibb autós szépséget A 14. alkalommal megrendezésre kerülő Automobil és Tuning Show tökéletes családi program: a belépő áráért több mint 100 ezer négyzetméteren, ezernél is több járműkülönlegességet, 10 tematikus kiállítást, egy Off-Road Show-t és egy Gymkhana versenyt is meg lehet nézni. A Miss AMTS Szépségverseny pedig csak hab a tortán….