LOVE

El­hagyja az or­szá­got, Dél-Ko­re­ába köl­tö­zik Ru­bint Rella!

A fi­a­tal lány és fut­bal­lista ked­vese új éle­tet kez­de­nek, de hogy pon­to­san med­dig ma­rad­nak, az a jövő ze­néje.
  • Szerző: ripost

Csütörtökön jelentette be a hatalmas örömhírt Rubint Rella, Rubint Réka unokahúga, miszerint focista kedvese, Novothny Soma megkérte a kezét! A fiatal lány több mint egy éve együtt van párjával, így nem volt kérdés, rögtön igent mondott!

Fotó: Markovics Gábor
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az örömhírt Rella az Instagram-oldalán osztotta meg a követőivel, egy órával később pedig Soma bejelentette, hogy az Újpesttől egy dél-koreai csapathoz igazolt az év hátralevő részére.

A fiatal futballista a csakfoci.hu-nak elmondta, év végéig igazolt ideiglenesen a csapathoz, de azt sem zárja ki, hogy véglegesen ott marad.

"2019 végéig igazoltam kölcsönben a Busanhoz, de opciójuk is lesz a végleges megvásárlásomra, ha úgy alakulnak a dolgok. Márciustól decemberig tart ott a bajnokság, az idény végéig szól a kölcsönszerződésem" - fogalmazott a portálnak Soma. Felmerül persze a kérdés, hogy mi lesz így Rellával, az ifjú menyasszonnyal? A szerelmesek mindent alaposan megterveztek, és úgy döntöttek, hogy a lány Somával tart az ázsiai országba!

"Ha egyedül kellene kimennem, nyilván én is jobban tartanék attól, mi vár rám, de szerencsére jön velem a menyasszonyom is, együtt biztosan meg tudunk birkózni a dolgokkal" - mondta a 24 éves sportoló.