FÜLES

Rémisztő jelenet: Rubint Réka szétvágta egy búvár kezét

Élete talán leborzasztóbb és legfélelmetesebb élményén van túl a fitneszkirálynő.
  • Szerző: Doris

Nem vitás, A legbátrabb páros legrémisztőbb epizódját láthatjuk ma este a TV2-n!

Rubint Rékának, a többiekhez hasonlóan, égő, vízbe csapódó és el­süllyedő autóból kellett kiszabadulnia segítség nélkül. Schobert Norbi felesége még a felvétel után is csak dadogva és remegve volt képes beszélni a történtekről, ami közben egy sajnálatos baleset is történt: Réka egy késes kalapáccsal átvágta az őt biztosító búvár kezét, a férfit kórházba kellett szállítani.

"Ez volt az egyik legborzasztóbb és legfélelmetesebb feladat. Meggyújtják az autót, amelybe lyukakat fúrtak, hogy mielőbb elsüllyedjen, de míg a parton van és felgyorsít, dől az utastérbe a fekete füst. Először fulladozol, aztán nem látsz semmit tőle, és már víz alatt is vagy"

mondta a Borsnak a fitneszkirálynő, aki mellett végig egy kaszkadőr ült, ám ő csak akkor segíthetett volna, ha Réka jelez. Ahogy egyébként a búvárok is.

Az autóból kétféleképpen lehet kijönni: vagy az ajtót kell kinyitni, vagy ha az nem megy, egy éles késes kalapáccsal kell betörni az ablakot. Réka érthetően pánikba esett a víz alatt, s ahelyett, hogy megnézte volna az ajtót, levette a kalapácsot, és elkezdte azzal beverni az ablakot. Ám mivel a víz zavaros volt, az autóban pedig fekete füst gomolygott, a búvárok azt hitték, Réka a kalimpálással nekik jelez, hogy mentsék ki.

"A búvár vé­gül valahogy belenyúlt a ka­lapácsomba ahogy úszott felém, de fogalmam sincs, hogyan. Én végül az ajtón jöttem ki" – magyarázta feldúltan Réka, aki csak akkor nyugodott meg kissé, amikor megérkezett a hír, hogy a búvárt a kórházban ellátták, és nem történt nagyobb baja.

És ezeket olvastad már?