LELKIZŐ

Ru­bint Rékát is utol­érte a nők ret­te­gett idő­szaka

A fit­nesz hazai nagy­asszo­nya be­val­lotta: tar­tott ettől a for­du­ló­pont­tól, de végül könnye­dén át­len­dült rajta.
  • Szerző: Buster

Szinte hihetetlen, de Rubint Réka belépett a negyedik X-be, ami a nők életében általában egy traumatikus szám. Schobert Norbi felesége azonban játszi könnyedséggel hagyta maga mögött a harmincas éveit.

Fotó: Markovics Gábor

"Bevallom, vártam, hogy a negyvenedik születésnapom reggelén borúsabban látom majd a dolgokat, de miután láttam, hogy ugyanúgy kisütött a nap, mit ahogy tette ezt a korábbi harminckilenc évben minden nap, megnyugodtam. Norbi is ugyanolyan szerelemmel nézett rám, mint előtte, szóval csak megrántottam a vállam, majd futottam tíz kilométert a parton, ahogy teszem ezt minden reggel hosszú évek óta -"

EZEKET OLVASTAD MÁR?

- kezdte Réka, aki elárulta, mi a titka ennek a derűnek.

Fotó: Markovics Gábor

"Azt hiszem, annyi, hogy ugyanazon a fordulatszámon kell élni minden egyes napon, és ha így teszünk, akkor a számok egyszerűen nem tudnak kizökkenteni.

Az, aki önzetlenül tud szeretni és képes befogadni az önzetlen szeretetet, az sosem öregszik meg.

Jó példa erre a szomszéd néni, aki telis-tele van szeretettel, le is tagadhat vagy huszonöt évet. Mindig mosolyog és mindig örül annak, amije van. Ezt eltanultam tőle,hiszen csak így érdemes élni"

- nyilatkozta a napilap hétfői számának adott interjújában  Réka, aki további titkokat is elárult.

Eközben a címlapon