LOVE

Ru­bint Réka val­lo­mása a há­zas­sá­gá­ról, ezt tette Scho­bert Norbi

A há­zas­pár ti­zen­nyolc éve él tö­ké­le­tes bol­dog­ság­ban. Mind­ket­ten a mai napig sok ener­giát fek­tet­nek a kap­cso­la­tukba.
  • Szerző: ripost

Megható bejegyzésben vallott házasságáról és a férjével kapcsolatos érzéseiről Rubint Réka.

A fitneszedző immáron tizennyolc éve él boldog házasságban Schobert Norbival, ám úgy szeretik egymást ma is, mint a friss szerelmesek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Fotó: Szabolcs László

A házaspár nem sok időt tölt külön, mert igénylik egymás jelenlétét, a minap azonban Réka egy egynapos római úttal lepte meg az egyik barátnőjét, így egy kis időt kénytelenek voltak külön tölteni egymástól.

Norbi nagyon hiányolta Rékát, ezért a reptéren egy csokor virággal várta a feleségét, aki ennek kapcsán megható bejegyzést írt a kapcsolatukról.

"A világ legszerencsésebb nőjének és feleségének érzem magam... Így volt ez tegnap is, amikor a Szerelmem kb. harminc óra távollét után így várt a reptéren, és így érzem minden nap... Tudom, hogy sokan vagyunk, akik hasonlóan érzik magukat a párjuk mellett, de most azokhoz szeretnék szólni, akik még keresik az igazit! Van! Létezik! Nem szabad feladni a keresést és nem szabad feladni közben sem! Lángoló szerelem, határtalan szeretet, megértés, tisztelet, rengeteg türelem, tolerancia áll a mi tizennyolc évünkben is, de minden egyes pillanata megérte! Mert minden nehézség megoldása, minden könnycsepp és minden örömteli pillanat erősebbé tette a közöttünk lévő, életre szóló köteléket" - írta a fotóhoz Réka.