ÉLETMÓDI

Ru­bint Réka ha­tal­mas örö­möt vitt a Pető In­té­zetbe

Csil­logó szemű ap­ró­sá­gok fo­gad­ták a sztár­edzőt a Pető In­té­zet­ben, ahol Ru­bint Réka könnye­kig ha­tó­dott a gye­re­kek sze­re­te­té­től.

Rubint Réka az év minden napján megtalálja a módját, hogy másokat segítsen. Nem meglepő azonban, hogy háromgyerekes édesanyaként  leginkább a gyerekek ügye érinti meg. Néhány hónappal ezelőtt egy szívtranszplantációra váró kisfiú családját juttatta új fürdőszobához. Réka ezúttal a neves Pető Intézetbe látogatott, s persze nem érkezett üres kézzel. Speciális gyümölcscentrifugákat vitt az ott élő gyerekek számára, hogy minden nap friss gyümölcsből, zöldségből származó élő vitaminhoz juthassanak. 

"Tegnap még nagyobb hálát adtam a sorsnak, hogy az én gyerekeim egészségesek. Ilyenkor minden átértékelődik az emberben. Mindenkinek, aki egészséges, de úgy érzi, hogy leküzdhetetlen problémái vannak az életben, azt tanácsolom, látogasson el a Pető Intézetbe.

Itt ugyanis rájön, hogy valójában semmi  baja, és nagyon másképp kell látni a dolgokat!"

- mondta Rubint Réka, aki nem titkolja, hogy mély benyomást tett rá a tegnapi látogatás. "Türelem és alázat, ezt tapasztaltam minden szülő, minden pedagógus részéről. A gyerekek örömmel tanulnak, egész életükre van céljuk, felülni, járni, mozogni szeretnének. Nehéz könnyek nélkül beszélni minderről. Náluk hagytam szívemből egy darabot...

Hihetetlenül erős, és szeretettel teli gyermekekkel találkoztam.

A Pető közösségének küldetése a mozgásukban nehézséggel és kihívással szembesülő emberek segítése! Elsősorban születéskor vagy a születés körüli időpontban sérült gyermekekkel és felnőttekkel foglalkoznak, és segítenek nekik nap, mint nap!

"Különösen az itt élő gyerekek esetében fontos, hogy gondoskodjunk a a megfelelő mennyiségű és minőségű vitamin beviteléről - nemcsak a hideg téli hónapokban, hanem egész évben, hogy erős legyen az immunrendszerük! Tegnap kettő Nutribullet gépet adományoztunk a kicsiknek, és így minden nap finom gyümölcsturmixot tudnak fogyasztani!"

A Pető Intézet szívesen fogad adományokat,

Eközben a címlapon
ezért kérek mindenkit, aki teheti, tegye szebbé napjaikat!

Nem kell nagy dolgokra gondolni, néha egy-egy apróbb meglepetéssel is nagy örömet lehet okozni!

Az adományozással kapcsolatban az alábbi oldalon tájékozódhattok:

http://www.peto.hu/start/hu/adomanyozas