LOVE

Fon­dor­la­tos módon hozta újra össze el­vált szü­leit Ru­bint Réka!

A fit­nesz­lady sem­mit nem eről­te­tett, ki­csit mégis se­gí­tett abban, hogy sze­ret­tei egy­másra ta­lál­ja­nak.

Hosszú évek után ismét boldognak látja a szüleit Rubint Réka! A fitneszedző édesapja akkor hagyta el Réka édesanyját egy másik nő miatt, amikor Réka az első gyermekével volt várandós.

Bár az évek alatt Réka és édesapja tartották a kapcsolatot, a férfi nem volt jelen olyan mértékben a család életében, ahogy az elvárható lenne, ezért, amikor megtudta, hogy édesapja válik az új feleségétől, fondorlatos tervet eszelt ki.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
Rékával madarat lehetne fogatni, újra együtt a családja!
Rékával madarat lehetne fogatni, újra együtt a családja!
Fotó: Markovics Gábor

Igyekezett úgy közreműködni, hogy a szülők ne vegyék kényszernek a békülést, de érezzék, milyen lehet újra egy családként élni. Nyaralni vitte a szüleit, legutóbb pedig már a karácsonyt is együtt töltötték.

"Szerintem örültek, hogy besegítettem egy picit. Amikor Balin voltunk, apu és a gyerekek el sem engedték egymás kezét, nekem ezt órási boldogság volt látni."

A gyerekek nagyon örültek, hogy velünk van, hogy van egy nagyszerű nagyapjuk.

"Ő még most is hihetetlenül gyerekcentrikus, és jól meg is találja velük a hangot. Anyuval elmentek az éjféli misére is, nagyon jó, baráti hangulatban telt a karácsony, nekem pedig ez volt a legnagyobb ajándék, hogy újra egymásra találtak a szüleim. Anyukámat azóta mintha kicserélték volna, fiatalodott vagy tizenöt évet. Ha az ember lelkében helyén vannak a dolgok, boldog, érzi a harmóniát, az a külsején is meglátszik."

Állandóan mosolyog, vidám, csilingel a hangja

- mondta el a Blikknek boldogan Rubint Réka, aki fontosnak tartja, hogy sosem okolta édesapját a döntéséért.

Eközben a címlapon

Réka végig éreztette a férfivel, hogy elfogadják és örülnek neki, ha újra az életük része lesz, és úgy érzi, enélkül nem sikerülhetett volna ismét összehozni a családot.