LELKIZŐ

Rózsa György: Nem akarom, hogy a lányom egy vesztest lásson bennem!

A le­gen­dás tévés évek­kel ez­előtt ve­szí­tette el a fe­le­sé­gét, a gyász fel­dol­go­zá­sá­ban a mai napig ren­ge­te­get segít egyet­len gyer­meke, Csilla.

Imádja a közönség, legendás humora miatt mindenki szívesen keresi Rózsa Gyuri társaságát. A televíziós legenda most A Nagy Duettben szórakoztatja a nézőket hétről hétre. Rózsa Gyuri meggyőződése, hogy a szüleitől örökölte szerencsés természetét.

"Őket mindenki szerette. Édesanyám egy fantasztikus, életerős, optimista asszony volt. Soha nem panaszkodott, sőt inkább ő volt az, aki biztatott, amikor magam alatt voltam.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A szüleimet mindenki imádta.

Balatonfenyvesen, ahol ötven évig nyaraltunk, mindenki édesanyámhoz ment a problémáival. Ilyenkor órákig beszélgettek anyuval, és a végén mindenki vidámabban ment haza. Sokan mondták, hogy soha olyan bölcs tanácsokat nem kaptak, mint amiket édesanyám adott. Édesapám is remek ember volt, egy bölcs, nyugodt, igazi humanista férfi" - mondta el a -nak a tévés.

Talán ennek is köszönhető, hogy felesége halála után Rózsa Gyuri nem engedte, hogy maga alá gyűrje a fájdalom: a szüleitől tanult optimizmus és főleg lánya, Csilla jelenléte segített abban, hogy ma is derűsen tekintsen a világra. 

Hogy mi adott erőt még a tévésnek, és mit akart mindenképpen elkerülni, olvasd el a csütörtöki napilapban!