FÜLES

Rosszabb a hely­zet, mint hit­tük: baj van Laj­csi egész­sé­gé­vel

Laj­csit nem­rég a mentő vitte el, és úgy tűnik, egy da­ra­big még szük­sége lesz az or­vo­sokra.
  • Szerző: Ripost
Fotó: Markovics Gábor

Kiengedték a kórházból, de kivizsgálásra hamarosan vissza kell térnie Galambos Lajcsinak, aki pénteken, a tárgyalása előtt rosszul lett, és mentő vitte el.

"Szerencse a szerencsétlenségben! Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de hálás lehetek az ügyésznőnek, hogy két egymást követő napon kellett vele farkasszemet néznem, mert így időben ütközött ki az eddig ismeretlen egészségügyi problémám. Még nem azonosították, de belgyógyászati jellegű, és az eszméletvesztés volt az intő jel" – válaszolta a Blikk megkeresésére Lajcsi, akinek három éve koszorúér-problémája volt, de értágító fémháló beültetésével orvosolták a szűkületét.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A vesztegetéssel és több tízmilliós közüzemi csalással vádolt trombitaművész pénteken a Budaörsi Járásbíróság mosdójában elájult, de a mentő a Szent János Kórház baleseti sebészetére vitte, mert esés közben a fejét is beverte. Innen került a Kútvölgyi belgyógyászatára.

"Égbe szökött a vérnyomásom! Még a mentőben is 194 volt, majd órákig nem ment 150 alá, pedig szuper-vérnyomáscsökkentő injekciót is kaptam" – mondta pénteken, nem sejtve, meddig kell ott maradnia. –

"Szombaton hazatérhettem, de vissza kell mennem, mert speciális vizsgálatok várnak rám. Már túl vagyok az CT-n, az MR-en és egy átfogó belgyógyászati szűrésen. Gyógyszereket kaptam, s a főorvos megkért, kerüljem a stresszt, mert ez lehetett a rosszullét kiváltó oka" – fűzte hozzá Lajcsi, aki a mentőautóban arra az elhatározásra jutott, hogy – a feleségéhez hasonlóan – ő is lemond a tárgyaláson való részvétel jogáról.