HŰHA

Bru­tá­lis bal­eset, mentő vitte el a Ninja War­rior ver­seny­ző­jét

Le kel­lett ál­lí­tani a for­ga­tást, ami­kor az egyik Ninja-je­lölt sze­ren­csét­len bal­ese­tet szen­ve­dett.
  • Szerző: Bati

A szertornászversenyzőt mentő vitte kórházba, az orvosok azonnal a műtőbe tolták. Az esetről készült képsorok hétfő este kerülnek adásba a TV2 műsorában.

Ölben vitték ki a mentőhöz
Ölben vitték ki a mentőhöz

A Ninja Warrior műsorvezetői, Mádai Vivien, Till Attila és Majka is elnémult, amikor az egyik versenyző balesetet szenvedett a forgatáson. Bár eleinte lábra akart állni, elkerülhetetlen volt, hogy kórházba vigyék.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Szabó Péter versenyszerűen szertornázik, így a sérülés nem ismeretlen számára. De a Ninja Warriorban történt balesete nagyon bosszantja.Évek óta nézte az amerikai versenyeket, és mindegyik feladatnál azt látta, hogy meg tudná csinálni. Ezért jelentkezett a TV2 nagyszabású műsorába, és a castingon nagyon jól teljesített. Pedig a feladatokra külön nem edzett, mert szerinte szertornászmúltja, hajlékonysága elegendő lett volna a végső győzelemre is.

„Borzasztóan bosszant, ami történt” – mesélte a -nak Szabó Péter. „Magabiztosan haladtam a pályán, de az egyik akadály kifogott rajtam. Lezuhantam. A jobb lábam nem bírta el a súlyomat, emiatt történhetett a baleset. Érdekes, hogy akkor még nem éreztem, hogy baj van. Fel is álltam, na akkor már tudtam, hogy gáz van. Itt ért véget számomra a verseny.”

Hogy mi történt ezután, hogyan sikerült a versenyző műtétje, az kiderül a napilap hétfői számából, keresse az újságárusoknál!

Eközben a címlapon