OLDALVONAL

Ro­naldo őszin­tén val­lott, ezért dön­tött a Ju­ven­tus mel­lett

Cris­ti­ano Ro­naldo jú­li­us­ban el­hagyta a Real Mad­ri­dot és a Ju­ven­tus lab­da­rúgó-csa­pa­tá­hoz szer­ző­dött.
  • Szerző: mv

Cristiano Ronaldo egy szerdai interjúban elárulta, hogy a Juventus mindenki másnál jobban érdeklődött iránta - írja az AS.

Cristiano Ronaldo az elmúlt hétvégén mutatkozott be a Juventusnál
Cristiano Ronaldo az elmúlt hétvégén mutatkozott be a Juventusnál
Fotó: AFP

Az ötszörös aranylabdás sztár a Real Madridot hagyta el az olasz csapatért júliusban, és elárulta, remekül érzi magát Torinóban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Remek csapatunk van, és nagyon jól érzem magam. Nincsenek laza napok, kőkeményen edzünk. Mindent megnyertem a Real Madriddal, és rengeteg barátom van ott, de könnyen döntöttem a klubváltásról. A Juventus mindent elkövetett azért, hogy megszerezzen."

Ronaldo tavasszal a Bajnokok Ligájában ollózva talált a Juventus kapujába. A gól után még a torinói drukkerektől is tapsot kapott, ami nagy hatással volt a csatárra.

"Olykor az apróságok nagy különbséget jelentenek, és sokat jelentett, amikor felállva megtapsoltak a Juve-drukkerek. Azt mondtam, hűha, ez nem semmi. Nagyon meglepődtem, mert ez korábban soha nem történt meg velem. Hihetetlen pillanat volt."

Ronaldo a Juventusnál is megkapta a hetes számú mezt, amit addig Cuadrado viselt az olasz csapatnál:

Eközben a címlapon

"Ez a kedvenc számom. Beszéltem Cuadradóval, aki azt mondta, semmi gond, örömmel átadja nekem. Szóval, minden simán ment. Nagyon rendes volt."

Ronaldo a Chievo ellen mutatkozott be a Juventusban, amely 3-2-re győzött.