SHOWBIZ

Mesés ru­hák­ban fo­tóz­ták a Pe­tőfi TV csi­nos mű­sor­ve­ze­tő­jét!

Könnyen lehet, hogy a rend­kí­vül csi­nos fi­a­tal anyuka el­lopja a show-t a fi­a­tal ma­gyar di­vat­ter­vező ru­há­i­ban.

Cserkúthy Hanna által megálmodott, Whispering Wind ruhákban fotózták Rókusfalvy Lilit, az M2 Petőfi TV Én vagyok itt és a jövő héten kezdődő Nagy-Szín-Pad műsorvezetőjét.

A fiatal magyar tervező kollekcióira nemcsak a hazai divatvilág, hanem a brit Vogue magazin, illetve a Roma Fashion Week is felfigyelt már.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A GALÉRIÁHOZ KATT A KÉPRE!
A GALÉRIÁHOZ KATT A KÉPRE!
Fotó: MTVA

A Whispering Wind ruhákat a modern New York-i nő ihlette, lényeges szempont volt a tervezésnél, a nett, letisztult elegancia, a hordhatóság, és a kényelem. Rókusfalvy Lilit legutóbb pénteken, az Én vagyok itt élő adásában láthatták Hanna ruháiban az M2 Petőfi TV nézői.

És hogy miért pont Lilit?

„Liliben is láttam a vagányságot, nőiességet, kedvességet és kifinomultságot egyszerre, ugyanazt, amit a ruha is tükröz” - árulta el a tervező Barbi Blogjának.

Nem ez az első alkalom, hogy feltörekvő, vagy már befutott híres magyar divattervezők ruháiban láthatjuk a közmédia műsorvezetőit.

Eközben a címlapon

Hanna ruhái feltűntek már Tatár Csillán és Koltay Annán is, és remélhetőleg a jövőben is sokszor csodálhatjuk még ennek az együttműködésnek a gyümölcsét.

Akár főpróbaként is tekinthetünk a pénteki  Én vagyok itt adásra Lilinél, hisz május másodikán indul a Nagy-Szín-Pad, ahol az M2 Petőfi TV műsorvezetőjeként több Whispering Wind szettet is viselni fog.