KÜLFÖLD

Őr­jön­geni kez­dett egy utas a re­pü­lőn, mert egy idős nőt ül­tet­tek mellé

A többi utas pró­bálta meg­fé­kezni a fel­dü­hö­dött férfit.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő jelenetnek lehettek szemtanúi a Ryanair Barcelonából Londonba tartó járatának utasai. Egy férfi magából kikelve ordítozott, mert egy afroamerikai idősebb nőt ültettek mellé.

Fotó: Pinterest
EZEKET OLVASTAD MÁR?

Követelte, hogy a nő üljön el mellőle (habár egy ülés így is volt közöttük). Először a nő lánya állt ki az anyjáért és kezdte el magyarázni a férfinak, hogy az édesanyjának márpedig joga van ott ülni. A férfi azonban meg sem hallgatta, csak azt ordította, hogy ha ő azt mondja, hogy el kell ülnie, akkor a nőnek kötelessége teljesíteni a parancsot.

A férfi ezután ütni kezdte a közöttük lévő ülést és azt kiabálta, reméli, valaki odaül, mert nem akarja a nő "rusnya arcát látni". A férfit többen is próbálták lecsitítani, sikertelenül. Újabb és újabb lendülettel esett neki szerencsétlen nőnek,azt hajtogatta, hogy a nő valamilyen idegen nyelvet beszél és "ronda buta tehén"-nek nevezte.

Az utasok közül többen is azt kérték, hogy dobják le a férfit a gépről, mert tűrhetetlen az ilyen rasszista viselkedés. Végül azonban csak a nő ült át egy másik sorba.