SZTÁRDZSÚSZ

Fan­tasz­ti­kus el­is­me­rést kap­tak a Rip­pel test­vé­rek

Ha­tal­mas meg­tisz­tel­te­tés érte a Rip­pel test­vé­re­ket, akik ál­lami ki­tün­te­tés­ben ré­sze­sül­tek a nem­zeti ünnep al­kal­má­ból.
  • Szerző: Buster

Hatalmas öröm Rippel Ferenc és Rippel Viktor számára, hogy cirkuszművészként átvehették a Magyarország Érdemes Művésze díjat.Viktor úgy érzi, ezzel az elismeréssel felemelték a cirkusz művészetet oda, hová való.  

Fotó: Keller Mátyás

"A cirkusz kiemelt szerephez jutott a nemzeti kultúrában, ami óriási lépés az artistaművészek számára. Én és testvérem úgy érezzük, hogy ezt a díjat ugyan mi ketten vehettük át, de valójában a teljes szakmánk kapta”

- kezdte lapunknak az artista, aki elárulta, különösen kedves számára az elismerés, hiszen idén komoly évfordulót ünnepelnek testvérével.

"1989 márciusában indult el a karrierünk, vagyis éppen harminc évvel ezelőtt mutattuk be az első olyan produkciónkat, amire az emberek felkapták a fejüket.

Azóta nem teszünk mást, mit használjuk a felhalmozott tudásunkat.

Beutaztuk az egész világot és mostantól még nagyobb elánnal visszük hírét a magyar cirkuszművészetnek, bármerre is járunk majd, hiszen az elismerés egyfajta felelősség is”

- mondta a -nak Rippel Ferenc

Eközben a címlapon