LOVE

Nem titok többé, 22 éves bom­bá­zót sze­ret az el­vált ma­gyar sztára­puka

A Fa­ce­boo­kon is­mer­ked­tek meg, 2 randi után pedig máris a közös jövőt ter­vez­ge­tik, fittyet hányva a 24 év kor­kü­lönb­ségre.
  • Szerző: Doris

Rippel Ferenc boldogabb mint valaha, a világhírű artistára ugyanis több mint 4 évvel válása után újra rátalált a szerelem!

Fotó: Markovics Gábor

Választottja nem más, mint a mindössze 22 éves Viktória, akivel igen rendhagyó módon ismerkedett meg: a fiatal lány egy merész húzással ismerősnek jelölte a Facebookon, és reménykedett, hátha Feri visszaigazolja.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Modern felfogásúak vagyunk, ezért döntöttünk úgy, hogy miért ne. A Facebookon ismerkedtünk meg, bejelölt, én visszaigazoltam, találkoztunk, bejöttünk egymásnak, és most itt vagyunk

- mesélte csillogó szemekkel a Blikknek a 46 éves Feri, aki eddig mindössze kétszer találkozott a lánnyal, de érzi, hogy egy igazi gyöngyszemre bukkant.

"Régebben bejelölt már, de mivel a profilom telítve van, nem is vettem észre. Aztán nemrég a Facebook felhívta a figyelmet a függőben lévő jelölésekre, és megláttam őt. Tudtam, hogy azonnal meg kell ismernem, s azt hiszem, jól döntöttem."

Igaz, az újdonsült szerelmeseknek nem lesz könnyű dolguk, hiszen Viki Szeged mellett él egy kis faluban, így a korkülönbség mellett arra is oda kell figyelniük, nehogy közéjük álljon a távolság.

Eközben a címlapon

A Feriről és új párjáról készült képeket és videót erre a linkre kattintva nézhetik meg.