TÜZELŐÁLLÁS

Hi­he­tet­len balhé, té­vést vert a vi­lág­sztár fo­cista

Bot­rá­nyo­san vi­sel­ke­dett Ri­béry. El­bo­rult az agya, ami­kor honfi­társa a hi­bá­i­val szem­be­sí­tette.
  • Szerző: vav

Felpofozott egy tévést csapata 3-2-es dortmundi veresége után Franck Ribéry, a Bayern München francia futballsztárja.

Rosszul viselte honfitársa kritikáját
Rosszul viselte honfitársa kritikáját
Fotó: AFP
EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 35 éves szélső feldúltan vonult az öltözőből a csapatbuszhoz a vesztes rangadót követően. Összetalálkozott honfitársával, a BeIN-Sport csatornának dolgozó Patrick Guillou-val. A zsebre dugott kezekkel ácsorgó szakkommentátor szóvá tette Ribérynek, hogy két Borussia-gólban is "benne volt", mire a játékos szemtanúk szerint mellkason lökte és háromszor arcon csapta őt. A szintén az arab csatornánál dolgozó egykori csatárklasszis, Jean-Pierre Papin, és Ribéry müncheni csapattársa, Rafinha akadályozták meg a nagyobb verekedést.

A botrányról tudomást szerző Bild kiemelte: a két francia hosszú évek óta jól ismeri egymást. A 48 éves Guillou maga is profi futballista volt, a St. Étienne után ő is légióskodott a német Bundesligában (Bochumban), majd pályaedzőként dolgozott Willy Sagnol mellett Bordeaux-ban, Valerien Ismael mellett pedig Wolfsburgban.

Guillou nyitott a békülésre
Guillou nyitott a békülésre
Fotó: Twitter

Hasan Salihamidzic, a Bayern sportigazgatója hétfőn közölte, hogy személyes találkozón próbálják meg elrendezni a dolgot Guillou-val, aki nyitottnak mutatkozott a javaslatra.

A veretlenül éllovas Dortmund sikerével már hét ponttal előzi meg a legutóbbi hat kiírásban bajnok, jelenleg ötödik helyezett münchenieket.

Eközben a címlapon