OLDALVONAL

Szív­szo­rító rész­le­tek, a csa­lád­hoz tar­tott az el­hunyt fut­ball­sztár

José An­to­nio Reyes 35 éve­sen éle­tét vesz­tette köz­úti bal­eset­ben.
  • Szerző: mv

Ahogy arról a korábban beszámolt, közlekedési balesetben életét vesztette José Antonio Reyes, korábbi spanyol válogatott labdarúgó.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A The Sun úgy tudja, Reyes a 23 éves unokatestvérével utazott, ő is életét vesztette a balesetben, míg egy harmadik személy súlyos égési sérüléseket szenvedett az autóban, amely letért az útról, felborult és kigyulladt.

A brit lap hozzáteszi, Reyes a feleségéhez és két lánygyermekéhez, az ötéves Noeliához és a kétéves Trianához tartott hazafelé. A labdarúgónak az előző házasságából egy fia született, Jose Antonio Jr., aki már 11 éves.

A nemzeti csapatban 21 alkalommal szerepelt támadó, aki a most zárult idényben a spanyol másodosztályú Extremadurában futballozott, több mint 200 első osztályú mérkőzésen játszott a Sevillában, amellyel háromszor is Európa-ligát nyert. Légióskodott Angliában az Arsenalnál, amellyel angol bajnok és FA-kupa-győztes volt, a Benficával portugál bajnok lett. Szülőhazájában a Sevillán kívül megfordult a Real Madridban, amellyel spanyol bajnoki címet szerzett, az Atlético Madriddal pedig két ízben is megnyerte az Európa-ligát.