NÍNÓ

Rettenetes tragédiák sújtják a tűzbe veszett 9 éves kisfiú családját

Nagymama és unokája vesztette életét egy társasházban keletkezett tûzben pénteken. A helyszínre mentőhelikoptert is riasztottak, de már nem tudtak segíteni.
  • Szerző: Ripost

Szörnyű tragédia történt egy alig 500 lelkes faluban, Vas megyében. Pénteken dél körül kigyulladt egy négylakásos társasház egyik lakása Simaságon, a katasztrófavédelem közleménye szerint a bútorok kaphattak lángra. 

A rettenetes tűzben egy nagymama és 9 éves unokája vesztette életét. A kisfiú három nappal a tűzeset előtt ünnepelte születésnapját.

A helyszínre mentőhelikoptert is riasztani kellett, de már túl késő volt.

A vaol.hu hírportál szerint három héttel a mostani tragédia előtt hunyt el a nagypapa, aki ereje teljében volt, és már az is óriási sokk volt a család számára.

„Igazi szerető nagymama volt. Szegény éppen két-három hete temette el a férjét, aki szintén váratlanul hunyt el”

– mondta egy helybéli a Blikknek. A lap elérte a kisfiú édesanyját is, aki megtörten annyit mondott, hogy rengeteg tragédia érte őket mostanában, nem szeretne nyilatkozni.

A település polgármestere, Molnár László péntek délután rendkívüli ülést tartott, ott úgy döntöttek, hogy a faluban lévő egyik lakatlan lakást felajánlják a szülőknek és gyorssegélyt is biztosítanak nekik, mivel a tűzben mindenük odalett.

 

És ezeket olvastad már?