INSIDER

Ret­te­ne­tes, mi de­rült ki a volt pár­ját és gye­re­keit meg­ké­selő Zsolt­ról

Te­herbe ej­tette 14 éves ne­velt lá­nyát, majd, mikor volt élet­társa ki­adta az útját zak­latta, sze­rel­mé­vel ül­dözte az ál­ta­lá­nos is­ko­lás kis­lányt. Az anya igye­ke­zett el­zárni tőle a gye­re­ket, Zsolt össze­rop­pant, teg­nap haj­nal­ban az anyát és 3 gye­re­két is meg­ké­selte...
  • Szerző: Cs.R.

Döbbenetes családi dráma ért véget tegnap Tiszalökön:a 32 éves SZ. Zsolt teherbe ejtette 14 éves nevelt lányát, majd, mikor volt élettársa kiadta az útját, zaklatta, szerelmével üldözte az általános iskolás kislányt. Az anya igyekezett elzárni tőle a gyereket. Zsolt összeroppant, tegnap hajnalban megkéselte volt élettársát és három gyerekét.

A férfi tegnap hajnalban rárúgta az ajtót az alvó volt élettársára és a nő gyerekeire. A 37 éves Andreát súlyosan, a nő 18 éves lányát életveszélyesen, 15 éves lányát súlyosan, 13 éves fiát könnyebben megsebesítette egy késsel. A férfi ezután elmenekült, a rendőrség hajtóvadászatot indított ellene.

Teherbe ejtette 14 éves nevelt lányát

Zsolt és Andrea kapcsolata korábban azért ért véget, mert a férfi beleszeretett a nő akkor még 13 éves lányába. Szerelmével üldözni kezdte a kislányt, majd, amikor Vanessza 14 éves lett, elcsábította. A viszonyra akkor derült fény, amikor a kislány állapotos lett.

A lányom azonnal elvetette vele a babát, és messze kergette Zsoltot

– mondta Andrea édesanyja a -nak.

Az idős asszonyt rettenetesen megviselték a történtek.

A másik lányom megy be hozzájuk a kórházba, nagyon idegesek vagyunk! Úgy tudom, Ildike sérülései olyan súlyosak, hogy meg kellett műteni. Szeretném, ha végre elkapnák Zsoltot, és rács mögé dugnák, tönkretette a családunkat.

Eközben a címlapon

Provokálta a családot a pedofil kapcsolattal

A család többször kérte Zsoltot, hogy hagyja békén Vanesszát, mert ő még gyerek, törékeny kislány, aki általános iskolába jár. Ám Zsolt mintha provokálni szerette volna a családot, közös, csókolózós képet töltött fel közösségi oldalára, ahova rengeteg más fotót is felrakott a kislányról, a legtöbbhöz odaírta: „szerelmem”.Sőt, nyilvánosan megvádolta az anyukát, hogy nem foglalkozik eleget a gyerekeivel, bántja őket, ezért félnek tőle.

Nem tudni, végül miért késelt

Zsolt mellett állt a férfi édesanyja is, aki azt hangsúlyozta, hogy a fia és Vanessza szeretik egymást, és ő ebben nem lát semmi kifogásolnivalót. Még azt is írta, hogy Andrea inkább foglalkozzon a gyerekek ellátásával, ne azzal, hogy ki kivel él nemi életet. Azt nem tudni, hogy Zsolt mitől roppant össze és miért ragadott kést. Feltehetően Vanessza végül hallgatott az édesanyjára, és szakított a férfivel, aki ezt nem tudta elviselni. Zsoltot a rendőrség lapzártánk idején még kereste.

A jog szerint nem volt szexuális erőszak

A férfi a jog szerint nem követett el szexuális erőszakot, ha a kislány 14 éven felüli volt, amikor annak beleegyezésével élt nemi életet – Magyarországon ugyanis ennyi a „beleegyezési korhatár”. Ezt a törvény nem bünteti, ám megáll a kiskorú veszélyeztetése, ami 1-5 évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő - nyilatkozta Kamarás Péter ügyvéd. - Ugyanis a férfi veszélyeztette a kislány szellemi és erkölcsi fejlődését.