NÍNÓ

Ret­te­ne­tes fotók ér­kez­tek a szent­end­rei fron­tá­lis üt­kö­zés­ről

Men­tő­he­li­kop­ter is ér­ke­zett szom­ba­ton Szent­end­rére, mi­u­tán két autó ka­ram­bo­lo­zott. A Ka­taszt­ró­fa­vé­de­lem tá­jé­koz­ta­tása sze­rint egy ember meg­halt, ám aztán si­ke­rült őt új­ra­élesz­teni.
  • Szerző: RIPOST

Ahogy a is beszámolt róla, az elsődleges információk szerint egy ember meghalt, három másik megsérült, amikor két autó frontálisan ütközött szombaton Szentendrén, a Szentlászlói úton – közölte esőként Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-vel. 

Fotó: MTI

A szóvivő elmondta: a két autóban négyen utaztak, egyikük a roncsok közé szorult, az életét már nem tudták megmenteni.

EZEKET OLVASTAD MÁR?
A másik három sérültet a mentők vizsgálják, egyikük eszméletlen. A baleset helyszínén teljes az útzár

– mondta.

FRISSÍTÉS: Az Országos Mentőszolgálat később azt írta: az öt percen belül kiérkező első mentőegység az egyik sérültet a roncsba szorulva, élettelenül találta. Mivel a férfihoz nem lehetett hozzáférni, a mentők előbb a három másik sérült ellátását kezdték meg.Miután a tűzoltók szétbontották a roncsot, az időközben megérkező mentőhelikopter személyzetének sikerült újraéleszteni és kórházba szállítani a férfit - tették hozzá.

A mentőszolgálat információit Csámpai Attila, a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője is megerősítette. Elmondta, a korábbi hírekkel szemben sikerült a középkorú férfi életét megmenteni, vele együtt négyen sérültek meg a szentendrei Szentlászlói úti frontális ütközésben.

Fotó: MTI

Az MTI fotóin látszik, milyen rettenetes állapotokat hagyott maga után a karambol.

Eközben a címlapon